Υπέγραψε συμβόλαιο αξίας 5,7 εκατ. δολ. με την Shyam Telelink Limited

IntracomΗ Intracom Telecom, ανακοίνωσε την υπογραφή συμβολαίου αξίας 5,7 εκατομμυρίων δολαρίων με την Shyam Telelink Limited, κάτοχο αδειών ασύρματης και σταθερής τηλεφωνίας στην Ινδία, για την προμήθεια ραδιοζεύξεων (προϊόν Intralink).

Στο πλαίσιο της εν λόγω σύμβασης, η Intracom Telecom έχει αναλάβει την ολοκληρωμένη προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστημάτων ραδιοζεύξεων (radio-relay links), για την επέκταση του δικτύου της Shyam Telelink στην περιοχή του Rajasthan. Το έργο βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε πέντε μήνες.

Μάνος: “Η συμφωνία μας δίνει τη δυνατότητα να εισέλθουμε σε μια νέα αγορά”
Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Intracom Telecom, δήλωσε: «Η ανάληψη του συγκεκριμένου έργου στην Ινδία, μας χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να εισέλθουμε σε μια νέα για εμάς αγορά με την ευρέως εφαρμοσμένη σειρά προϊόντων μας, τα συστήματα ραδιοζεύξεων Intralink. Προσβλέπουμε στην εμπορική εξάπλωση του εξοπλισμού μας στην Ινδία και την ευρύτερη περιοχή στο άμεσο μέλλον».

R. Armes: “Επιλέξαμε την Intracom λόγω της τεχνολογικής της υπεροχής”

Ο κ. Raymond Armes, Πρόεδρος της Shyam Telelink Limited, σχολίασε: «Επιλέξαμε την Intracom Telecom βασιζόμενοι στην τεχνολογική υπεροχή των συστημάτων ραδιοζεύξεων Intralink καθώς και την ικανότητά της να παρέχει υψηλής ποιότητας end-to-end υπηρεσίες».

Η Intracom Telecom διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία διεθνώς στην παροχή σημειακών (point-to-point) συστημάτων ασύρματης μετάδοσης.

Tα πιο πρόσφατα ολοκληρωμένα έργα έχουν υλοποιηθεί στην Ευρώπη (Σουηδία, Νορβηγία, Φιλανδία, Ισλανδία, Μ. Βρετανία, ΠΓΔΜ), την Νότια Αμερική (Παραγουάη, Βραζιλία), την Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών (Ρωσία, Ουκρανία, Καζακστάν) και την Ασία (Ινδονησία, Νεπάλ).