Η CPI AE ως εξουσιοδοτημένος διανομέας της AXIS Communications στην Ελλάδα παρουσίασε τις νέες δικτυακές κάμερες P1343-P1344 οι οποίες υποστηρίζουν High Definition.


AXIS_logoΟι P1343-44 High Definition χαρακτηρίζονται από την συμπαγή κατασκευή τους με λειτουργία ψηφιακού zoom καθώς και από την υψηλή ποιότητα εικόνων κάτω από οποιαδήποτε συνθήκες φωτισμού ανεξάρτητα από το γεγονός αν είναι μέρα ή νύχτα. Για το λόγο αυτό μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περιβάλλοντα που χρειάζονται διαρκή παρακολούθηση, όπως σχολεία, καταστήματα λιανικής, τράπεζες, αεροδρόμια, κυβερνητικά κτίρια και πανεπιστήμια.


Οι P1343 και P1344 έχουν τη δυνατότητα ταυτόχρονης συμπίεσης σε Η.264 και Motion JPEG, παρέχουν ανίχνευση κίνησης και φωνής και σε περίπτωση που υπάρχει εμπόδιο στην κάμερα ή βανδαλισμός, ενεργοποιείται άμεσα συναγερμός. Οι κάμερες είναι διπλής εισόδου, το οποίο σημαίνει ότι ο χειριστής μπορεί να ακούσει αλλά και να μιλήσει με τους επισκέπτες. Παράλληλα διαθέτει και τεχνολογία Power Over Ethernet γεγονός που εξαλείφει την ανάγκη για καλώδια ενέργειας καθώς και περιττά έξοδα εγκατάστασης.