Το GETITNOW.GR, ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 14 Δεκεμβρίου με μια μοναδική υπηρεσία και έναν online reality διαγωνισμό για την επιλογή των τριών εκπροσώπων του.


logo get it nowΟι πρώτοι επισκέπτες του GETITNOW.GR θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη μοναδική υπηρεσία “Προσφορά της ημέρας’’, σύμφωνα με την οποία, θα διατίθεται καθημερινά και μόνο για 24 ώρες ένα επώνυμο προϊόν σε πολύ χαμηλή τιμή και μέχρι εξάντλησης των περιορισμένων κομματιών. Οι πιο γρήγοροι θα είναι και οι τυχεροί που θα καταφέρουν να κάνουν δικό τους το εκπληκτικό προϊόν της ημέρας.


Από μέσα Δεκεμβρίου και μέχρι τις αρχές της Άνοιξης το GETITNOW.GR θα σας προετοιμάσει και θα σας δώσει μια πρώτη γεύση από τις ατέλειωτες εμπειρίες αγορών. Το Online Megastore GETITNOW.GR θα σας προσφέρει μια τεράστια ποικιλία προϊόντων και άλλων υπηρεσιών, όπως Ηλεκτρονικά είδη, μουσική, dvd, βιβλία, αλλά και νέες ενδιαφέρουσες κατηγορίες ειδών, όπως γυναικεία αξεσουάρ και παιχνίδια, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.


Το GETITNOW.GR πραγματοποιεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα έναν online reality διαγωνισμό, ψάχνοντας τους 3 πιο cool Έλληνες που θα γίνουν οι εκπρόσωποι της εταιρίας. Παρουσιάστρια και κεντρικό πρόσωπο της επικοινωνίας του online reality διαγωνισμού είναι η αγαπημένη σε όλους Καλομοίρα. Μέσα από μια ευχάριστη και διασκεδαστική διαδικασία και με το ιδιαίτερο στυλ που τη χαρακτηρίζει, θα καθοδηγεί τους παίκτες σε όλη τη διάρκεια του online διαγωνισμού.


Kalomira  photoΣυγκεκριμένα, το GETITNOW.GR αναζητά να προσλάβει έναν άντρα (Techie King), μια γυναίκα (Shopping Queen) και ένα νέο (Gamer Prince). Μέσα από μια απλή διαδικασία συμμετοχής, οι 15 καλύτεροι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σε μία σειρά από δοκιμασίες, που θα μπορούν όλοι να τις παρακολουθούν online. Το κοινό του site, θα έχει καθοριστικό ρόλο στην ψηφοφορία μέσω internet για την επιλογή του τελικού νικητή σε κάθε κατηγορία.


Οι τρεις νικητές του online reality διαγωνισμού, θα γίνουν οι βασικοί εκπρόσωποι της εταιρίας GETITNOW.GR και θα έχουν την τύχη να απολαύσουν πολλά προνόμια: ένα διετές συμβόλαιο συνεργασίας με υψηλές αποδοχές, ένα εταιρικό αυτοκίνητο και φυσικά τη μοναδική ευκαιρία να γίνουν εξαιρετικά δημοφιλείς στο ευρύτερο κοινό.


Μπείτε σήμερα κιόλας στον κόσμο του GETITNOW.GR και ζήστε μια πρώτη εμπειρία της δύναμης του μεγαλύτερου Online Megastore.