To δικό της γυναικείο κινητό λανσάρει η Folli Follie στην Ιαπωνία σε συνεργασία με τη Fujitsu και την NTT Docomo, τη μεγαλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας της χώρας.


f-02b01Συγκεκριμένα, το μοντέλο ονομάζεται DoCoMo STYLE series F-02B (Folli Follie Gold), το οποίο κέντρισε τόσο πολύ το ενδιαφέρον του κοινού, που οι προπαραγγελίες του έφθασαν τις 200.000. Μάλιστα, παρατηρείται μέχρι και αδυναμία να καλυφθεί η έντονη ζήτηση στα σημεία πώλησης.


Tο κινητό DoCoMo STYLE series F-02B διακρίνεται για το λαμπερό glitter στην πρόσοψή του, ενώ χάρη στο ειδικό αρωματικό chip στην πίσω πλευρά του κινητού, η κάτοχός του μπορεί να προσθέσει το αγαπημένο της άρωμα, κάνοντας το κινητό της ακόμα πιο προσωπικό.


Κυκλοφορεί και σε πολυτελή έκδοση, Folli Follie Gold, σε ροζ-χρυσό χρώμα, στην πρόσοψη της οποίας βρίσκει κανείςζιργκόν 2 καρατίων, σαν πολύτιμο κόσμημα.


docomo_STYLE_SeriesTο κινητό συνοδεύεται επίσης από ένα αυθεντικό αξεσουάρ Folli Follie, συγκεκριμένα ένα αστραφτερό charm από την τελευταία συλλογή «Reflections» της εταιρείας, που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία διεθνώς.