Μια εναλλακτική πρόταση για το Nintendo Wii που έρχεται να προσφέρει πολλές ώρες διασκέδασης σε εσάς και την παρέα σας

archery02Το καλοκαίρι είναι εδώ, με συνέπεια ακόμα και τα videogames να χρειάζονται διακοπές… Το Sports Island μας μεταφέρει νοερά με την βοήθεια του Nintendo Wii σε ένα εξωτικό νησί, όπου μοναδική μας δραστηριότητα είναι το παιχνίδι…

Αν σας άρεσε το Wii Sports, παρέα με το οποίο ανακαλύψατε τις πρώτες μαγικές δυνατότητες του Nintendo Wii, τότε το Sports Island σίγουρα είναι ένας τίτλος που απευθύνεται σε εσάς. Το κλειδί της επιτυχίας του είναι το πολύ εύκολο και λιτό σύστημα χειρισμού.

Ξεχάστε τους πολύπλοκους συνδυασμούς πλήκτρων που απαιτούν δάχτυλα πιανίστα και μνήμη ελέφαντα! Στο Sports Island, τα χειριστήρια του Wii κλέβουν για ακόμα μια φορά την παράσταση, εντυπωσιάζοντας με το πόσο απλοϊκό μπορεί να γίνει το gameplay. Αποτέλεσμα του γεγονότος αυτού είναι τίτλοι σαν το Sports Island να γίνονται αγαπητοί από κοινό πολύ ευρύτερο από αυτό των φανατικών gamers, μιας και δεν απαιτείται καμία προηγούμενη εμπειρία στον χώρο του gaming.

Αρπάξτε τα χειριστήρια του Wii, λοιπόν, επιλέξτε το Mii σας, την καρικατούρα δηλαδή που σας αντιπροσωπεύει και παίξτε από Beach Volley και μπάσκετ μέχρι τοξοβολία και Badminton! Με φόντο ένα εξωτικό νησί, η διασκέδαση είναι εγγυημένη εφόσον καλέσετε φίλους και παίξετε παρέα (έως 4 άτομα ταυτόχρονα). Ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά των παιχνιδιών του Wii, άλλωστε, είναι πως τα απολαμβάνετε σε όλο τους το μεγαλείο μόνο με καλή παρέα.

Το «αντικοινωνικό» προφίλ του μοναχικού gamer, κλεισμένου σε σκοτεινό δωμάτιο, μάλλον δεν βρίσκει ανταπόκριση στους φίλους του Wii! Αν έχετε κολλήσει μερόνυχτα με το Alone in the Dark, το Age of Conan, το GTA IV ή οποιοδήποτε άλλο «ενήλικο» game, τότε μην έχετε την απαίτηση να λατρέψετε περισσότερο το Sports Island. Πρόκειται για έναν παρεΐστικο τίτλο για όλη την οικογένεια που σκοπός του είναι να σας διασκεδάσει και όχι να αναδείξει την ισχύ του Wii στο κομμάτι των γραφικών….

ΣΥΣΤΗΜΑ

Wii

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΓΡΑΦΙΚΑ: 8

ΗΧΟΣ: 8

GAMEPLAY: 8

ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ: 8

ΣΥΝΟΛΙΚΑ: 8

ΔΙΑΘΕΣΗ

Nortec