Από χθες, 8/12/2009, ξεκίνησε να διατίθεται εμπορικά στις 10 μεγαλύτερες πόλεις της Ρουμανίας το Dolce Interactiv, η νέα υπηρεσία IPTV της Romtelecom, θυγατρικής του ΟΤΕ.


Dolce InteractivΗ υπηρεσία Dolce Interactiv, που περιλαμβάνει και περιεχόμενο video on demand διατίθεται σε: Βουκουρέστι, Ιάσιο, Κωνστάντζα, Τιμοσοάρα, Γκαλάτι, Κλουζ Ναπόκα, Κραϊόβα, Μπρασόβ, Πλοέστι και Μπράϊλα. Η κάλυψη, όπως και οι δυνατότητες, θα επεκτείνονται σταδιακά. Η υπηρεσία διατίθεται σε συνδρομητές που διαθέτουν σταθερή τηλεφωνική γραμμή με τη Romtelecom και ευρυζωνική σύνδεση ταχύτητας 8 Mbps και άνω. Μέχρι το τέλος Μαρτίου 2010 διατίθεται με έκπτωση 100% στη μηνιαία συνδρομή -που ξεκινάει από 2,90 ευρώ το μήνα- και με δωρεάν τον αποκωδικοποιητή χωρίς σκληρό δίσκο.


dolce (1)Η υπηρεσία Dolce Interactiv έρχεται να συμπληρώσει με τον καταλληλότερο τρόπο την υπηρεσία ψηφιακής δορυφορικής τηλεόρασης Dolce, που μετράει ήδη 3 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ρουμανική αγορά. Η υπηρεσία Dolce παρουσίασε εκρηκτική άνοδο το δεύτερο χρόνο ζωής της, ενώ η αύξηση στη συνδρομητική της βάση συνεχίζεται και φέτος, παρά την οικονομική κρίση που «δοκιμάζει» και τη Ρουμανία, φτάνοντας σήμερα περίπου τους 850.000 συνδρομητές.