Η Panda Security παρουσιάζει νέες Cloud-Based Υπηρεσίες Ασφαλείας και προστασίας από ιούς τόσο για οικιακούς χρήστες όσο και για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.


pandaΗ πιο εξελιγμένη γενιά cloud-based anti-malware υπηρεσιών είναι εδώ, προσφέροντας τηv πλέον αποτελεσματική προστασία ενάντια σε νέους και άγνωστους ιούς με τη μικρότερη επίδραση στη γενικότερη απόδοση του υπολογιστή σας.


Το Panda Cloud Antivirus αποτελεί εξέλιξη της δοκιμαστικής έκδοσης, η οποία πρόσφερε στους καταναλωτές δωρεάν προστασία επιδρώντας ανεπαίσθητα στην απόδοση του υπολογιστή. Το Panda Cloud Protection προσφέρει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις συνδρομητικές υπηρεσίες ασφάλειας για την προστασία όλων των σταθμών εργασίας και της εταιρικής ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.


Η Panda Security, η εταιρία του “Cloud Security”, παρουσιάζει την επόμενη γενιά cloud-based anti-malware υπηρεσιών για οικιακούς χρήστες και επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους (SMBs): Το Panda Cloud Antivirus και το Panda Cloud Protection. Αποτελώντας την εξέλιξη της δοκιμαστικής έκδοσης, το Panda Cloud Antivirus 1.0 είναι το πρώτο, δωρεάν anti-virus της βιομηχανίας για καταναλωτές, με ανεπαίσθητη επίδραση στην απόδοση του υπολογιστή. Το Panda Cloud Protection είναι μια πλήρως φιλοξενούμενη (hosted) υπηρεσία διαχείρισης ασφάλειας για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, η οποία παρέχει εύκολη διαχείριση της προστασίας των σταθμών εργασίας και της εταιρικής ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Και οι δύο υπηρεσίες ασφάλειας χρησιμοποιούν την Συλλογική Νοημοσύνη, ένα σύστημα ελέγχου cloud-scanning το οποίο εγγυάται την ταχύτερη προστασία της βιομηχανίας ενάντια στο πλέον πρόσφατο και πιο επικίνδυνο malware.


Σε συνέχεια της επιτυχημένης κυκλοφορίας της δοκιμαστικής έκδοσης από τον Απρίλιο του 2009, το Panda Cloud Antivirus έχει λάβει την αναγνώριση από τους ειδικούς, αλλά και από τους καταναλωτές ως η πλέον ελαφριά και δωρεάν anti-malware υπηρεσία στον κόσμο. Ως εξέλιξη της δοκιμαστικής έκδοσης, το Panda Cloud Antivirus 1.0 προσφέρει βελτιωμένη προστασία ενάντια στους νέους και άγνωστους ιούς με ακόμα μικρότερη επίδραση στην απόδοση των υπολογιστών των χρηστών. Το Cloud Antivirus 1.0 παρέχει 100% cloud-based προστασία ενάντια σε malware, spyware, rootkits και τους ιούς. Το Panda Cloud Antivirus υποστηρίζει τα λειτουργικά συστήματα Windows XP (32bits), Windows Vista (32bits & 64 bits) και Windows 7 (32bits & 64 bits) καταναλώνοντας μόλις 20 ΜΒ μνήμης RAM. Είναι διαθέσιμο σε 11 γλώσσες και η λήψη του μπορεί να πραγματοποιηθεί από την τοποθεσία: http://www.cloudantivirus.com.


Υπηρεσίες Cloud-Based για SMBs και MSPs
Οι σημερινές λύσεις λογισμικού ασφάλειας είναι ιδιαίτερα δαπανηρές και δύσκολες στη διαχείριση για την πλειοψηφία των επιχειρήσεων μικρού και μεσαίου μεγέθους. Το Panda Cloud Protection είναι μια ελαφριά υπηρεσία διαχείρισης ασφάλειας η οποία αυτοματοποιεί όλες τις εργασίες συντήρησης προστασίας και επιτρέπει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να επικεντρωθούν στον βασικό τομέα εργασιών τους, εφησυχάζοντας παράλληλα για την προστασία των συστημάτων τους και των πληροφοριών που αυτά περιέχουν. Ως φιλοξενούμενη (hosted) υπηρεσία, το Panda Cloud Protection ελαχιστοποιεί την κατανάλωση πόρων εξαλείφοντας την ανάγκη για οποιαδήποτε επιπλέον επένδυση στην υποδομή IT. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις (SMBs) μπορούν να ωφεληθούν από την παροχή των υπηρεσιών ασφάλειας δια μέσω εξωτερικών συνεργατών, ελέγχοντας και διατηρώντας οι ίδιοι με ιδιαίτερη ευκολία την προστασία τους ενάντια στο malware από οποιοδήποτε σημείο, οποιαδήποτε στιγμή. Σε διαφορετική περίπτωση, έχουν την δυνατότητα να αναθέσουν εξ’ ολοκλήρου την ευθύνη διαχείρισης σε έναν εξωτερικό πάροχο διαχείρισης υπηρεσιών (MSP).


Επιπρόσθετα, χάρη στην διασύνδεση του Panda Cloud Protection στους ίδιους servers της Συλλογικής Νοημοσύνης που χρησιμοποιούνται από το Panda Cloud Antivirus, οι χρήστες στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα επωφελούνται από την τεράστια παγκόσμια βάση γνώσης malware της Panda η οποία ανιχνεύει και εμποδίζει τους νέους τύπους malware από το “cloud” σε πραγματικό χρόνο.


Η Συλλογική Νοημοσύνη, η ιδιόκτητη τεχνολογία cloud-computing της Panda Security, χρησιμοποιεί την γνώση που συγκεντρώνεται από την κοινότητα εκατομμυρίων χρηστών Panda σε όλο τον κόσμο για να παρέχει ασύγκριτη προληπτική προστασία ενάντια στο malware με ελάχιστη επίδραση στο εύρος ζώνης του υπολογιστή. Οι servers της Συλλογικής Νοημοσύνης αυτόματα ανιχνεύουν, συσχετίζουν και αποκρίνονται σε περισσότερα από 50.000 νέα δείγματα malware καθημερινά. Κάθε νέο αρχείο που λαμβάνεται ταξινομείται αυτόματα μέσα σε έξι λεπτά, μια διαδικασία η ολοκλήρωση της οποίας σε όλα τα άλλα προϊόντα antivirus μπορεί να διαρκέσει ημέρες.


Διαθεσιμότητα και Τιμολογιακή Πολιτική
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Panda Cloud Antivirus, επισκεφθείτε την τοποθεσία: http://www.cloudantivirus.com. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Panda Cloud Protection, επισκεφθείτε την τοποθεσία: http://cloudprotection.pandasecurity.com