Επιπλέον τρεις ενδιαφέροντες λόγους επίσκεψης εισάγει το ηλεκτρονικό κατάστημα της Info-Quest www.you.gr για όσους επιθυμούν να ενημερωθούν για ό,τι νέο κυκλοφορεί.


you.gr

you.gr

Οι τρεις νέες ενότητες περιεχομένου, με αντίστοιχες ονομασίες “Tip of the Day”, “What’s new” και “Οδηγοί Αγοράς”, θα παρουσιάζουν εφεξής νέες τεχνολογίες και νέα προϊόντα του U, θα προσφέρουν ιδέες και συμβουλές αγοράς και θα αποκαλύπτουν καθημερινά έξυπνα χρηστικά tips.


Ειδικότερα, το “Tip of the Day” γνωστοποιεί με λίγες λέξεις μικρά κόλπα που σχετιζονται με την καλύτερη χρήση της τεχνολογίας και των προϊόντων της, καθώς και τη συνδυαστική χρήση των τεχνολογιών και, με αυτόν τον τρόπο, γίνονται ιδανικά για τους αρχάριους χρήστες, χωρίς να παύουν να εκπλήσσουν όμως και τους πλέον έμπειρους.


Σε ό,τι αφορά την ενότητα “What’s new”, αναφέρεται κάθε φορά σε ένα προϊόν ή μια προϊοντική σειρά λεπτομερώς, παραθέτοντας επιχειρήματα υπέρ ή κατά της αγοράς τους. Τέλος, η θεματολογία της ενότητας Οδηγοί Αγοράς αναλύει κατηγορίες προιόντων, παρέχοντας ολοκληρωμένη ενημέρωση αναφορικά με τις προιοντικές σειρές, τη σύγκριση μεταξύ των προιόντων, καθώς και κατευθύνσεις για καλύτερη χρήση τους.