Το νέο πρόγραμμα VMware View 4 αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για desktop virtualization που βοηθά στη δραστική μείωση κόστους deployment desktops & laptops.


performanceΤο VMware View 4 αξιοποιεί την πιο πρόσφατη έκδοση υποδομής virtualization της VMware, vSphere, τώρα προσφέροντας την πιο ώριμη τεχνολογία virtualization και στα desktops/laptops. Το “View PC over IP” καθιερώνει ένα νέο πρότυπο για το σκοπό αυτό, έχοντας σχεδιαστεί για να παρέχει virtual desktops μέσω WAN ή LAN.


Με το VMware View 4 καθίσταται εύκολη η δημιουργία και λειτουργία προσωποποιημένων virtual υπολογιστών ως managed service μέσω της πλατφόρμας virtualization που κατασκευάστηκε για ολοκληρωμένα virtual desktops και όχι απλά εφαρμογές. Με το VMware View 4 επιτυγχάνεται ο κεντρικός έλεγχος των virtual desktops, η διαχείριση των λειτουργικών συστημάτων, των εφαρμογών και των δεδομένων των χρηστών με δραστικά μειωμένο κόστος, προσφέροντας σε κάθε οργανισμό μέγιστη ευελιξία και απόδοση υψηλών επιδόσεων, μέσω οιουδήποτε είδους δικτύου.