Συμφωνία για τη διανομή και υποστήριξη του Multimedia Protector της γερμανικής εταιρίας Mirage Systems υπέγραψε πρόσφατα η CyberStream.


multimedia protectorΗ εξέλιξη των μέσων διανομής γνώσης και πληροφορίας με τη βοήθεια της τεχνολογίας διευκολύνει την εμφάνιση νέων τρόπων κλοπής της πνευματικής ιδιοκτησίας, μέσω της ηλεκτρονικής πειρατείας. Ο Multimedia Protector παρέχει αποτελεσματική προστασία σε αρχεία διαφόρων τύπων, όπως Office (Word, Excel, PowerPoint), PDF, PPT, Flash, HTML, EXE, καθώς και ηλεκτρονικών βιβλίων (E-Book), εικόνων, αρχείων βίντεο ή ήχου, χωρίς να απαιτούνται εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις.


Ο Multimedia Protector βρίσκει ιδιαίτερη εφαρμογή στην προστασία εκπαιδευτικού περιεχομένου, στην κρυπτογράφηση εκτελέσιμων αρχείων εφαρμογών (EXE), καθώς και στην προστασία περιεχομένου ηλεκτρονικής μορφής από αντιγραφή ή τροποποίηση από μη εξουσιοδοτημένους χρήστες. Τυπικοί χρήστες του προϊόντος μπορεί να είναι εκδότες περιεχομένου για την αποτροπή της αναπαραγωγής, της πλαστογραφίας, της τροποποίησης ή της επεξεργασίας με οποιαδήποτε μορφή ηλεκτρονικών δημοσιεύσεων αλλά και κάθε εταιρία ή οργανισμός που ενδιαφέρεται για την προστασία ηλεκτρονικού υλικού, την αποτροπή διαρροής εμπιστευτικών πληροφοριών ή την κλοπή εκπαιδευτικού περιεχομένου.