Music 24/7

Το νέο ROKR της Motorola είναι εδώ και χάρη στα προσεγμένα του τεχνικά χαρακτηριστικά σας προσφέρει μουσικές απολαύσεις 24 ώρες το 24ωρο.

MOTOROKR Z6 Ξεκινώντας, το Z6 ξεχωρίζει όπως και κάθε κινητό της Motorola για το αεράτο του design και τον εκλεπτυσμένο του χαρακτήρα. Όμορφο feeling του πληκτρολογίου, λείο μεταλλικό φινίρισμα, έξοχης ποιότητας υλικά κατασκευής και υψηλής αισθητικής slider μηχανισμός συνθέτουν το σκηνικό της εξωτερικής εμφάνισης της συσκευής. Εστιάζοντας στα τεχνικά του χαρακτηριστικά, θα σταθούμε στην ύπαρξη του Windows Media Player 11 και το πλήθος μουσικών υπηρεσιών που προσφέρει και αρχείων που υποστηρίζει. Η αποθήκευση των αγαπημένων σας κομματιών μπορεί να γίνει είτε στα 64 MB εσωτερικής μνήμης του Z6 είτε στην microSD κάρτα μνήμης που μπορείτε να προσθέσετε και της οποίας η χωρητικότητα μπορεί να φτάσει και τα 2 GB!

Όσο για το πως θα τα μεταφέρετε από και προς το κινητό σας, μάθετε ότι υποστηρίζονται τόσο το Bluetooth όσο και το USB με την έκδοση 2.0 του τελευταίου μάλιστα που σας επιτρέπει να «πιάνετε» ακόμη μεγαλύτερες ταχύτητες. Το λειτουργικό σύστημα, πάνω στο οποίο έχει βασιστεί η Motorola, είναι το Linux, χάρη στο οποίο το Z6 διαθέτει καλαίσθητα και λειτουργικά μενού και προηγμένα features τόσο όσον αφορά το phonebook όσο και τις messaging υπηρεσίες. Στα της κάμερας, η ανάλυσή της είναι 2 MP ενώ συνοδεύεται από flash και landscape viewfinder με δυνατότητα λήψης video. Όλα αυτά βέβαια, θα τα απολαύσετε μέσα από την TFT οθόνη, ανάλυσης 240x320 pixels με δυνατότητα απεικόνισης 262.000 χρωμάτων. Πέραν αυτών, υποστηρίζονται εφαρμογές και παιχνίδια Java ενώ χάρη στο GPRS και τον WAP 2.0 browser είναι δυνατή η σύνδεση και το σερφάρισμα στο internet. Η μπαταρία ιόντων λιθίου των 750 mAh τέλος, παρά τη φυσιολογική ονομαστική της ισχύ θα προσφέρει άψογους και σε κάθε περίπτωση επαρκείς χρόνους αναμονής και ομιλίας (αγγίζουν τις 450 και 7 ώρες αντίστοιχα), όντας πλήρως εναρμονισμένη με το μότο του Z6, «24/7 music».

ΘΕΤΙΚΑ

Όμορφο στυλ και design

Δυνατή μπαταρία

Ύπαρξη Windows Media Player 11

ΑΡΝΗΤΙΚΑ

Δε θα λέγαμε όχι σε WiFi, 3G ή έστω FM radio

Ελάχιστα βαρύτερο από το μέσο όρο

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Για να «την ακούτε» παντού και πάντα!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διαστάσεις: 105.7 x 45.5 x 15.9 χιλ.

Βάρος: 115 γρ.

Δίκτυο: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz

Μνήμη: 64 ΜΒ και microSD μέχρι 2 GB

Οθόνη: TFT, 240x320 pixels, 262.000 χρωμάτων

Κάμερα: 2 MP, flash, zoom, landscape viewfinder, video

Μπαταρία: LiIon 750 mAh

Χρόνος αναμονής: έως 450 ώρες

Χρόνος ομιλίας: έως 7 ώρες

Επιπλέον χαρ/κα: USB, Bluetooth, GPRS, WAP 2.0 browser, Java MIDP 2.0, Windows Media Player 11, airplane mode, PC Sync