Επίσκεψη πραγματοποίησε ο νέος Πρέσβης της Τουρκίας στην Ελλάδα, ΑΕ κ. Hasan Gogus μαζί με τον Εμπορικό Ακόλουθο της Πρεσβείας κ. Bulent Tuncer.


intracom_holdingsΟ ΑΕ κ. Hasan Gogus ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του Ομίλου Intracom Holdings κ. Σωκράτη Π. Κόκκαλη, καθώς και από τους επικεφαλής των εταιριών του ομίλου και της Intralot για τις δραστηριότητες των εταιριών και την διευρυμένη παρουσία τους στο εξωτερικό.


Ο κ. Σωκράτης Π. Κόκκαλης καλωσορίζοντας τον νέο Πρέσβη της Τουρκίας στην Ελλάδα υπογράμμισε τους στενούς δεσμούς που έχει αναπτύξει ο όμιλος με την αγορά της Τουρκίας από τη δεκαετία του 1990. Παράλληλα, αναφέρθηκε στη δραστηριότητα του Ιδρύματος Κόκκαλη και του Προγράμματος Κόκκαλη στο Kennedy School of Government του Πανεπιστημίου Harvard για την προώθηση της εκπαίδευσης και πρωτοβουλιών συνεργασίας ανάμεσα στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.


O ΑΕ κ. Hasan Gogus ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους για τη φιλοξενία και την ενημέρωση, τόνισε ότι στόχος του κατά τη διάρκεια της θητείας του στη χώρα μας είναι να ενδυναμώσει τις οικονομικές και εμπορικές σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδος.