Το Akazoo μετά από ένα χρόνο λειτουργίας στην Ελλάδα προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες του και στο εξωτερικό μετά από μία επιτυχημένη πορεία εντός.


akazooΕνδεικτικά αναφέρεται ότι οι χρηστές πλέον ξεπερνούν τις 110.000, με τις εγγραφές να παρουσιάζουν έντονα αυξητική τάση και το μέσο όρο για το μήνα Οκτώβριο να κυμαίνεται στους 5ΟΟ νέους χρήστες την ημέρα. Επιπλέον όσον αφορά την Ελλάδα, η επισκεψιμότητα του site τον Οκτώβριο ξεπέρασε τα 3,7 εκατομμύρια page views.


Στόχος της Internetq είναι η εδραίωση του Akazoo στο χώρο της κοινωνικής δικτύωσης ως ένα rewarding social network στο οποίο η συμμετοχή παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να ακούσουν και να αγοράσουν τα αγαπημένα τους τραγούδια, να στείλουν sms σε φίλους τους και να παίξουν online παιχνίδια. Αξίζει να σημειωθεί ότι με οποιαδήποτε αγορά, ο χρήστης κερδίζει αυτόματα bonus πόντους, τους οποίους μπορεί να εξαργυρώσει σε προϊόντα από το αντίστοιχο ψηφιακό κατάστημα. Το Akazoo μπορεί να χρησιμοποιηθεί, τόσο για διασκέδαση και επικοινωνία, όσο και για επαγγελματικούς σκοπούς, όπως η προώθηση και πώληση φωτογραφιών ή βίντεο, προβολή οργανισμών, δικτυακών τόπων και εκδηλώσεων με πολλά ποιοτικά και υλικά οφέλη χωρίς κανένα κόστος.


Το όραμα της Internetq για γεφύρωση της τεχνολογίας κινητής τηλεφωνίας με αυτή του internet, αντικατοπτρίζεται με επιτυχία στις εφαρμογές και στη στρατηγική του Akazoo, η οποία εστιάζεται αφενός στο σχεδιασμό ενός προϊόντος και αφετέρου στη διασφάλιση της άριστης ποιότητάς του. Η συνεχής ανάπτυξη του περιεχομένου και των εφαρμογών του Akazoo, έχει ως στόχο τη συστηματική εξέλιξή και βελτίωσή του, έτσι ώστε να προσελκύει και να εξασφαλίσει αυξανόμενο ενδιαφέρον στο χρήστη για τις υπηρεσίες που προσφέρει.


Ανακαλύψτε το νέο Akazoo στη διεύθυνση www.akazoo.gr.