Η e-shop.gr, μέγας χορηγός της έκθεσης για το ηλεκτρονικό εμπόριο Εshops 2009, παρουσίασε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο ευρύ κοινό.


e-Shop

e-Shop

Το περίπτερο της e-shop.gr που γνώρισε και την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα κατά την διάρκεια της έκθεσης φιλοξένησε το νέο σύστημα τρισδιάστατης εικόνας Innovator 7 Gamer με την νέα 3D οθόνη 22’’ της Samsung και τα ειδικά τρισδιάστατα γυαλιά από την NVIDIA.


Παράλληλα πραγματοποιήθηκε άμεση λήψη τρισδιάστατων φωτογραφιών από την νέα φωτογραφική μηχανή της FujiFilm που φέρνει η e-shop.gr σε αποκλειστικότητα σε ολόκληρη την Ελλάδα από τις 15 Δεκεμβρίου. Τέλος οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να φωτογραφηθούν με την νέα φωτογραφική μηχανή της Canon Ixus 200 IS ανάλυσης 12.1 megapixels αλλά και να παραλάβουν άμεσα τις φωτογραφίες τους, χάρη στον εκτυπωτή φωτογραφιών Canon Selphy CP780 που εκτυπώνει φωτογραφίες σε άψογη ποιότητα σε περίπου 1 λεπτό.


Χιλιάδες επισκέπτες εντυπωσιάστηκαν τόσο από την τεχνολογία αιχμής που παρουσιάστηκε όσο και από την ιστορία της e-shop.gr που φέτος συμπληρώνει 11 χρόνια λειτουργίας, έχοντας φτάσει τις 5.000 παραγγελίες ημερησίως, τα 68 φυσικά καταστήματα και πάνω από 500.000 πελάτες.