Η Alpha Copy/ Nokia παρουσιάζει το νέο μοντέρνο και κομψό κινητό τηλέφωνο Nokia 5230, με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και την υψηλή τεχνολογία του.


Nokia5230_red_white_rightΑνακαλύψτε πώς το στυλ συμπληρώνει τη λειτουργικότητα με τα ζωντανά χρώματα και την ευρεία οθόνη αφής, υψηλής ευκρίνειας 3,2’’ με 16,7 εκατομμύρια χρώματα.


Περιηγηθείτε στη μουσική σας βιβλιοθήκη, οργανώστε τα μουσικά σας κομμάτια με το προηγμένο media player και ακούστε τους αγαπημένους σας ραδιοφωνικούς σταθμούς εύκολα και γρήγορα.


Αποκτήστε άμεση πρόσβαση στην εφαρμογή Ovi Share και στις αγαπημένες σας ιστοσελίδες, κρατήστε επαφή με τους φίλους σας και διαχειριστείτε έως και 10 προσωπικούς λογαριασμούς e-mail μέσω της υπηρεσίας Nokia Messaging.


Βρείτε τον προορισμό σας με τον ενσωματωμένο δέκτη A-GPS, ανακαλύψτε νέα μέρη και μάθετε πώς να φτάσετε εκεί χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Ovi Maps 3.0 και με την υποστήριξη της υπηρεσίας φωνητικής πλοήγησης.


Tο νέο Nokia 5230 μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα σημεία εξυπηρέτησης Alpha Copy/ Nokia Stores, το οποία προσφέρουν τη δυνατότητα στον καταναλωτή να γνωρίσει το σύνολο των προϊόντων Nokia, τις νέες πρωτοποριακές ψηφιακές υπηρεσίες και παράλληλα τον ενημερώνουν για όλα τα κριτήρια επιλογής των προϊόντων που καλύπτουν εξατομικευμένα τις ανάγκες του σε όλες τις κατηγορίες.