Η Positive Energy ανακοίνωσε ότι παρέδωσε πρόσφατα δύο εγκαταστάσεις σταθμών στο νομό Χανίων (θέση Νίππος Αποκορώνου) στην Κρήτη με ισχύ 80 kWp για κάθε σταθμό.


PositiveEnergy1Οι σταθμοί διαθέτουν σύστημα διαξονικής ιχνηλάτησης του ήλιου (trackers) και αποτελούν τις δύο πρώτες φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις στην κατηγορία των 80 kWp που ολοκληρώθηκαν στην Κρήτη.


Ο κ. Κυριάκος Αγιαννίδης, Εμπορικός Διευθυντής της Positive Energy, δήλωσε σχετικά: «Πρόκειται για δύο πολύ σημαντικά έργα που ουσιαστικά ανοίγουν τον δρόμο των φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων και στην Κρήτη, επιβεβαιώνοντας ότι οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας αποτελούν το μέλλον για ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. Η Positive Energy, βασιζόμενη στην τεχνογνωσία της, στην υψηλή ποιότητα του παρεχόμενου εξοπλισμού, στη βελτιστοποιημένη σχεδίαση και στην έμφαση στην τεχνική λεπτομέρεια κατά την υλοποίηση, επιδιώκει να παραδίδει υποδειγματικά έργα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών της για αξιόπιστη λειτουργία PositiveEnergy2και μέγιστη οικονομική απολαβή στο διάστημα της κατ’ ελάχιστον 20ετούς λειτουργίας τους. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι, εκτός από μια υγιή επένδυση με σύντομη απόσβεση, επιπρόσθετα αποτελούν μέγιστη συμβολή για την προστασία του περιβάλλοντος και την πράσινη ανάπτυξη, μειώνοντας σημαντικά τις εκλυόμενες ποσότητες CO2 στην ατμόσφαιρα από τις συμβατικές πηγές ενέργειας».