Η νέα Sony Ericsson είναι εδώ με νέα στρατηγική, καινοτόμα προϊόντα και ανανεωμένη εικόνα. Το όραμα της εταιρείας εξελίσσεται, επιδιώκοντας να γίνει Communication Entertainment Brand.


sony ericsson aino

sony ericsson aino

Πρωταρχικός στόχος της Sony Ericsson είναι να δώσει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να ξεφύγουν από την απλή συμβατική επικοινωνία και μέσα από το κινητό τους τηλέφωνο να αποκομίσουν διασκεδαστικές εμπειρίες. Άλλωστε η διασκέδαση ήταν πάντα στο DNA της εταιρείας αφού ήταν η πρώτη που αναγνώρισε την ανάγκη των καταναλωτών για μουσική και φωτογραφία μέσα από το κινητό τους. Η Sony Ericsson αναγνωρίζει και πάλι την ανάγκη για απεριόριστες δυνατότητες και ανοιχτή επικοινωνία από το κινητό, καθώς και την καθολική δύναμη του internet και των social networking sites και εξελίσσεται σε όλα τα επίπεδα.


Νέα Sony Ericsson σημαίνει νέο προϊοντικό Portfolio, νέο user interface, νέο design στα προϊόντα, νέα εικόνα του brand, νέα έμφαση στο software και νέα «ανοιχτή» προσέγγιση στις υπηρεσίες και τις εφαρμογές των κινητών τηλεφώνων της, καθώς και στον κύκλο ζωής τους.


Το πρώτο βήμα για την έναρξη αυτής της εποχής έγινε με την κυκλοφορία των Satio™, Aino™ και Yari™ και η συνέχεια θα γίνει με το πρωτοποριακό XPERIA™ Χ10 που θα είναι το πρώτο από μια σειρά κινητών που θα αλλάξει τα δεδομένα στην επικοινωνία.


Aino
Το νέο Aino™ από τη Sony Ericsson κυκλοφορεί και συνδυάζει πληκτρολόγιο και οθόνη αφής στο media mode, ενώ διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα για την καθημερινή εμπειρία της διασκέδασης καθώς μεταξύ άλλων, διαθέτει φωτογραφική μηχανή 8.1 megapixels, Photo flash και Clear audio. Το Aino™ διαθέτει την εφαρμογή Media Home, που σε συνδυασμό με το Media Go™ και με σύνδεση Wi-Fi™ μεταφέρει ασύρματα περιεχόμενο από τον προσωπικό σας υπολογιστή στο κινητό σας. Απλά τοποθετήστε το Aino™ στη βάση φόρτισής του και θα συγχρονιστεί αυτόματα με τον υπολογιστή.


Τεχνικά χαρακτηριστικά
• Συνδυασμός κλασικού πληκτρολόγιου και οθόνης αφής στο media mode
• Media Home και Media Go™ για εύκολη μεταφορά δεδομένων
• Remote Play για πρόσβαση στα αρχεία του PLAYSTATION®3
• Οθόνη widescreen 3 ιντσών και 16 εκατομμυρίων χρωμάτων
• Clear audio
• Αντίστοιχου χρώματος Ασύρματο Στερεοφωνικό Ακουστικό MH100 και βάση φόρτισης EC100


Xperia X2
X2_FrontClosed_40_ELEGANT_BLACK_0000__1Η ναυαρχίδα των συσκευών της Sony Ericsson είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει στα ελληνικά καταστήματα λίγο πριν τα Χριστούγεννα δίνοντας μια νέα διάσταση τόσο στην επαγγελματική όσο και στην ψυχαγωγική χρήση των κινητών τηλεφώνων.


Οι χρήστες του ολοκαίνουριου XPERIA™ X2 μπορούν άμεσα να συγχρονίζουν το email και το ημερολόγιό τους, να ανοίγουν και να επεξεργάζονται τα αρχεία τους στο Microsoft® Office Mobile γρήγορα και αποτελεσματικά και να επικοινωνούν με τους συναδέλφους τους οπουδήποτε κι αν βρίσκονται.


Οι κάτοχοί του επίσης απολαμβάνουν εκπληκτική ποιότητα εικόνας και ήχου, και μέγιστη εμπειρία multimedia με την υψηλής ευκρίνειας οθόνη αφής 3,2” και τη φωτογραφική μηχανή 8.1 megapixel που διαθέτει. Με εύκολη πρόσβαση στο Facebook™ μπορούν να ανεβάζουν φωτογραφίες χρησιμοποιώντας το Skype.


Τεχνικά χαρατκηριστικά
• Windows Mobile® 6.5
• Ευέλικτα Panels για κατηγοριοποίηση των εφαρμογών
• Άμεσος συγχρονισμός του email, του ημερολογίου και Windows Mobile®
• Slide view
• Σύνδεση με μεγάλη οθόνη με το καλώδιο TV out
• Φωτογραφική μηχανή 8.1 mega pixel με Photo light
• Πραγματικό 3D panel


Satio
Satio_FRONT_VERTICAL_BLACK_HSTo πολυαναμενόμενο Satio™ κυκλοφορεί. Φωτογραφίστε σκηνές από την καθημερινότητά σας, ‘’ανεβάστε’’ αμέσως την φωτογραφία στο αγαπημένο σας social networking site και σχολιάστε την με τους υπόλοιπους φίλους σας.


H φωτογραφική μηχανή 12.1 megapixels με εστίαση αφής και Xenon φλας δίνει ασύγκριτη ποιότητα στις εικόνες της καθημερινότητάς σας, ενώ όλα γίνονται πιο εύκολα με τις προεγκατεστημένες εφαρμογές για τα πιο δημοφιλή social networking sites. Έτσι μπορείτε να βλέπετε συνέχεια το προφίλ και τα updates των φίλων σας στην οθόνη του κινητού σας.


Τεχνικά χαρακτηριστικά
• Φωτογραφική μηχανή 12.1 megapixels, εστίαση αφής, φλας Xenon και ανίχνευση προσώπου και χαμόγελου
• Διάταξη16:9, οθόνη widescreen 3.5 ίντσες
• Εφαρμογή Facebook
• Εύκολο uploading στα web albums και chat με τους φίλους σας
• Full touch μενού που μπορείτε να προσαρμόσετε όπως θέλετε
• Λειτουργικό σύστημα Symbian


Xperia X10
XperiaTM_X10_PP_Luster_White_01Το X10 είναι το πρώτο κινητό που θα διαθέτει τη νέα πλατφόρμα η οποία θα εφαρμοστεί σε όλη αυτή τη σειρά που θα κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του 2010. Η νέα πλατφόρμα βασίζεται στο ανοιχτό λειτουργικό σύστημα (Open OS), συνδυάζει καινούριες εφαρμογές για διασκέδαση μέσα από την καθημερινή επικοινωνία και ενσωματώνει υπηρεσίες social media και εκπληκτικά γραφικά στο user interface.


Το Sony Ericsson Timescape™ που πρωτοεμφανίζεται στο Χ10 συγκεντρώνει σε ένα μέρος όλη την επικοινωνία που είχε ο χρήστης με ένα συγκεκριμένο άτομο, ώστε να μπορεί να ανατρέχει σε διαλόγους, Facebook™, Twitter™, φωτογραφίες, email και γραπτά μηνύματα, με μια κίνηση.


Το Sony Ericsson Mediascape αποτελεί τον έξυπνο τρόπο για να λάβετε μουσική, φωτογραφίες και βίντεο με όποιο τρόπο επιθυμείτε από τους φίλους σας και τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες. Ψάχνει το περιεχόμενο που σας ενδιαφέρει οπουδήποτε έχει πρόσβαση, π.χ. από το τηλέφωνο σας, το YouTube™ ή άλλο διαδικτυακό τόπο με διαθέσιμο περιεχόμενο.


Οι εξελιγμένες δυνατότητες των Mediascape και Timescape™, αναγνωρίζουν επίσης συνδέσεις μεταξύ επαφών, περιεχομένου και μέσων ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να ανακαλύψουν περισσότερα με έναν πραγματικά ελεύθερο και ανοιχτό τρόπο. Πατώντας το νέο “infinite button” μπορείτε να δείτε με μια ματιά όλη σας την επικοινωνία με ένα συγκεκριμένο άτομο. Η εξελιγμένη αναγνώριση προσώπου περιλαμβάνει μέχρι και πέντε πρόσωπα σε οποιαδήποτε φωτογραφία, συνδέοντάς την με τις social media επαφές σας και τις υπόλοιπες επικοινωνίες σας με τα συγκεκριμένα πρόσωπα.


Yari
Yari_NewAngle_AchromaticBlack_Latin_LightΗ Sony Ericsson λανσάρει το Yari™, το απόλυτο τηλέφωνο για διασκέδαση, είτε πρόκειται για παιχνίδια είτε για πολυμέσα.


Επιπλέον από το gesture gaming, υπάρχει και μια ποικιλία από απλά προ-εγκαταστημένα παιχνίδια ή παιχνίδια με motion gaming. Το Yari™ παρουσιάζει ένα ‘’καρουσέλ’’ παιχνιδιών που σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση σε αυτά απευθείας από την οθόνη αναμονής.


Μπορείτε ακόμα να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας τα αγαπημένα σας τραγούδια με το υψηλής τεχνολογίας music player, να φωτογραφήσετε τους φίλους σας με την κάμερα 5 megapixel και να την ανεβάσετε στο web album σας.


Τεχνικά χαρακτηριστικά
• Gesture και Motion gaming
• Πλήκτρα συντόμευσης gaming
• Gaming καρουσέλ
• Υψηλής τεχνολογίας music player και στερεοφωνικά ηχεία
• 5.0 mega pixel κάμερα