Εύχρηστο και προσιτό

Στην κατηγορία όπου η Alcatel θεωρείται όχι άδικα «βασίλισσα», η γαλλική εταιρεία λάνσαρε ένα ακόμα μοντέλο που πρέπει να δείτε.

Alcatel One Touch E207 Το E207 της σειράς One Touch λοιπόν, είναι μια candybar συσκευή, η οποία κατατάσσεται στη veryentry κατηγορία και απευθύνεται σε όσους ψάχνουν για την πρώτη τους συσκευή κινητού τηλεφώνου ή απλά ένα εύχρηστο, λιτό και λειτουργικό μοντέλο. Χαρακτηρίζεται από την ευκολία στη χρήση χάρη στις συγκεκριμένες λειτουργίες του και την άνεση στη μεταφορά ελέω μικρών διαστάσεων και πολύ χαμηλού βάρους –μόλις 69 γραμμάρια. Ο μικρός αριθμός εφαρμογών του, δίνει στο E207 το αβαντάζ της μεγάλης αυτονομίας, καθώς η μπαταρία λιθίου των 720 mAh, έχοντας μικρές απαιτήσεις να ικανοποιήσει, προσφέρει χρόνους αναμονής και ομιλίας που αγγίζουν τις 250 και 5 ώρες αντίστοιχα, καθόλου άσχημα. Στη μνήμη της συσκευής θα μπορέσετε να αποθηκεύσετε μέχρι και 250 επαφές στο βιβλίο διευθύνσεών της και 100 μηνύματα στους φακέλους σας, ενώ παρέχονται και λίστες με τις τελευταίες εισερχόμενες, εξερχόμενες και αναπάντητες κλήσεις.

Ειδικά για τα μηνύματα και τον τηλεφωνικό κατάλογο, υπάρχουν αποκλειστικά πλήκτρα στο πληκτρολόγιο που θα σας κάνουν τη ζωή ευκολότερη. Το dualband E207 διαθέτει οθόνη ανάλυσης 96x76, τύπου CSTN, με υποστήριξη αρχείων bmp, jpeg, gif και agif, και με δυνατότητα απεικόνισης 65.000 χρωμάτων, στην οποία θα απολαύσετε τα δύο προεγκατεστημένα διασκεδαστικά παιχνίδια που θα σας κρατήσουν συντροφιά εκείνες τις… δύσκολες ώρες που δεν περνούν με τίποτα! Στο κινητό θα βρείτε ακόμα τις βασικές εφαρμογές, αλλά και απλοϊκούς μεν, ευχάριστους δε ήχους για να επιλέξετε εκείνους που θέλετε προκειμένου να «ντύσετε» τις κλήσεις σας. Το E207, τέλος, έρχεται μαζί με headset προκειμένου να μιλάτε χωρίς να χρειάζεται να απασχολείτε τα χέρια σας.

ΘΕΤΙΚΑ

Άκρως ικανοποιητικές αντοχές μπαταρίας

Εύχρηστο και λειτουργικό

Μικρές διαστάσεις και βάρος

ΑΡΝΗΤΙΚΑ

Περιορισμένες δυνατότητες

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Αν η φορητή επικοινωνία είναι αυτό που ζητάτε, τότε το E207 είναι η συσκευή σας!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διαστάσεις: 98 x 42.5 x 18.5 χιλ.

Βάρος: 69 γρ.

Δίκτυο: GSM 900 / 1800 MHz

Μνήμη: 250 επαφές

Οθόνη: CSTN, 96x76 pixels, 65.000 χρωμάτων

Κάμερα:

Μπαταρία: LiIon 720 mAh

Χρόνος αναμονής: έως 250 ώρες

Χρόνος ομιλίας: έως 5 ώρες

Επιπλέον χαρ/κα: παιχνίδια (2), ήχοι 8 τόνων, δόνηση, αριθμομηχανή, ρολόι & ημ/νία, ξυπνητήρι με πολλαπλούς ήχους