Φέτος, τα Χριστούγεννα έρχονται ένα μήνα νωρίτερα σε όλα τα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών ELECTRO WORLD με πολλές προσφορές και διαγωνισμούς.


electroworldΣυγκεκριμένα, από την Τετάρτη 25/11 όλα τα καταστήματα ELECTRO WORLD “ντύνονται” γιορτινά για να υποδεχτούν τους καταναλωτές σε ένα περιβάλλον που θυμίζει Χριστούγεννα, εμπνέει για αγορές, διαθέτει μοναδικές λύσεις, κάνει focus στην τεχνολογία και προτείνει εορταστικές τιμές σε όλους τους καταναλωτές που θα επισκεφθούν τα καταστήματά της μέσα στις γιορτές.


Οι 9 διασκεδαστικοί ήρωες της νέας καμπάνιας της ELECTRO WORLD – ο GADGETAKIAS, o Mr. CHEAPMAN, o Mr. PRACTICAL, o GAMER, o DESIGN FREAK, o Mr. IDIMON, o Mr. DISPISTOS, o PC SPECIALIST και η Miss KAMIA SXESH – αναλαμβάνουν το ρόλο τους μέσα στην χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και προτείνουν τα καλύτερα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας στους καταναλωτές, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.


Παράλληλα, η ELECTRO WORLD σε… ρόλο Αϊ-Βασίλη δίνει σε όλους τους καταναλωτές τη δυνατότητα να κερδίσουν απίθανα δώρα αξίας έως και 500€ με κάθε αγορά τους από το κατάστημα της αλυσίδας στη λεωφ. Συγγρού 257-259.


Συγκεκριμένα, η ELECTRO WORLD διεξάγει έναν μοναδικό διαγωνισμό από τον οποίο όλοι βγαίνουν κερδισμένοι. Ο μεγάλος διαγωνισμός ξεκινάει από τις 25/11 στο κατάστημα της λεωφ. Συγγρού 257-259, όπου όλοι οι καταναλωτές με κάθε αγορά τους θα κερδίζουν και από ένα δώρο αξίας έως και 500€. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τις 31/12, ώστε όλοι να μπορούν να συνδυάσουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους με την ευκαιρία να κάνουν ένα δώρο και στον εαυτό τους.