Η LAMDA Hellix ανακοινώνει ότι τα HotLoK Blanking Panels βραβεύτηκαν από το SearchDataCenter.com ως «προϊόντα της χρονιάς» στην κατηγορία των βασικών υποδομών (Infrastructure).


lamda_hellixΟι ανεξάρτητοι αναλυτές του SearchDataCenter.com βαθμολόγησαν το προϊόν έχοντας σαν γνώμονα την ευκολία εγκατάστασης/απεγκατάστασης, τη λειτουργικότητα, τη διαχειρισιμότητα, την καινοτομία και την ενεργειακή απόδοση.


H Upsite Technologies, η οποία ιδρύθηκε το 2001, κατασκευάζει προϊόντα που έχουν σαν βασικό στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας στον χώρο του Data Center, αυξάνοντας το βαθμό της ενεργειακής απόδοσης, με ταυτόχρονη ελαχιστοποίηση των σημείων όπου η θερμοκρασία ξεπερνάει τα επιτρεπόμενα όρια (ΗotSpots).


Τα διάφορα κενά ανάμεσα στα ικριώματα μπορούν να προκαλέσουν ανακυκλοφορία του θερμού αέρα με θερμοκρασίες που ξεπερνούν το προτεινόμενο όριο ασφαλείας των 27ΟC όπως αυτό έχει τεθεί από το American Society of Heating, Refrigerating and Air-Conditioning Engineers (ASHRAE TC9.9). Το γεγονός αυτό έχει καταστροφικά αποτελέσματα για τον κύκλο ζωής του μηχανογραφικού εξοπλισμού ενώ ταυτόχρoνα αυξάνει δραματικά και την κατανάλωση ενέργειας. Τα HotLok Blanking Panels της Upsite Technologies εφαρμόζουν χωρίς χρήση ειδικού εργαλείου σε όλα τα ικριώματα της αγοράς, σφραγίζουν αποτελεσματικά την πρόσοψη του Rack εμποδίζοντας την ανακυκλοφορία του θερμού αέρα.