Η Mobile Technology συμμετέχει ως χορηγός στο Retail Management Conference: The Road to Success in Retail, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου στο Grande Bretagne.


retail_management_conference_171xΗ εταιρεία αποτελεί τον πλέον σημαντικό εγχώριο πάροχο ολοκληρωμένων λύσεων που προορίζονται για επιχειρησιακά περιβάλλοντα και περιλαμβάνουν Φορητά Υπολογιστικά Συστήματα και Συστήματα Συλλογής Δεδομένων. Η επιτυχημένη πορεία της οφείλεται στην απόλυτη εξειδίκευσή της στον προαναφερθέντα τομέα σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης των στελεχών της. Σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε, επίσης, το γεγονός ότι πραγματοποιεί συστηματική έρευνα με στόχο την ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών, ενώ οι λύσεις που προσφέρει στοχεύουν στη συνεχή τεχνολογική ενημέρωση των πελατών της. Παράλληλα, διαθέτει διευρυμένο δίκτυο πιστοποιημένων συνεργατών για την κάλυψη των αναγκών του συνόλου της ελληνικής περιφέρειας και παρέχει στους πελάτες της υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης υψηλών προδιαγραφών.


Σε αυτό το πλαίσιο, η Mobile Technology παρέχει πλήρη γκάμα εξειδικευμένων λύσεων που απευθύνονται στην αγορά της λιανικής και καλύπτουν πάγιες επιχειρησιακές ανάγκες και διαδικασίες της, όπως είναι οι απογραφές, η εκτέλεση παραγγελιών, η παραλαβή εμπορευμάτων, ο έλεγχος τιμών στα ράφια κ.ά. Αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την εγκατάσταση και την υποστήριξη φορητών λύσεων αυτοματοποίησης χρησιμοποιώντας αξιόπιστα προϊόντα των κορυφαίων διεθνών οίκων.


Αναλυτικά, η εταιρεία παρέχει εξοπλισμό, αναλώσιμα και αυθεντικά ανταλλακτικά των Intermec Technologies και Honeywell, ενώ επίσης αναλαμβάνει την υποστήριξη των προϊόντων τους τοπικά και πιο συγκεκριμένα στα γραφεία της, δεδομένου ότι κατέχει τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις από τις ίδιες τις κατασκευάστριες εταιρείες.


Επιπρόσθετα, η Mobile Technology παρέχει λύσεις λιανικής που στηρίζονται σε προηγμένες τεχνολογίες, όπως είναι το RFID, το οποίο ενδείκνυται για εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του βιβλίου και της ένδυσης / υπόδησης, καθώς και το σύστημα υποστήριξης φωνητικών εντολών στα ελληνικά από φορητά τερματικά (Vocollect Voice).