H λύση Kaspersky Anti-Virus 2010 πέρασε με επιτυχία από όλες τις αυστηρές δοκιμές που πραγματοποίησε ο αναγνωρισμένος, ανεξάρτητος οργανισμός AV-Comparatives.


kaspersky_open_space_securityΤο Σεπτέμβριο 2009, οι ειδικοί του οργανισμού AV-Comparatives προχώρησαν στη συγκριτική δοκιμή των 16 πιο δημοφιλών λύσεων προστασίας από κακόβουλο λογισμικό και κατέγραψαν τα ευρήματα τους σε ειδική αναφορά. Ο οργανισμός AV-Comparatives προχώρησε στον έλεγχο της αποτελεσματικότητας κάθε λύσης απέναντι σε 10 γνωστούς κακόβουλους κώδικες, συμπεριλαμβανομένου του NetSky, του RJump, του Rustock και του ZBot. Η επιλογή αυτών των κακόβουλων κωδίκων έγινε ώστε να δοκιμαστεί η κάθε λύση antivirus στο όριο και συνεπώς, να διαπιστωθεί το πλήρες εύρος των δυνατοτήτων του κάθε προϊόντος.


Η λύση Kaspersky Anti-Virus 2010 εντόπισε και απομάκρυνε όλους του κακόβουλους κώδικες που εισέβαλαν στους υπολογιστές, αποσπώντας την αξιολόγηση “Advanced+”, την ανώτερη διάκριση που δίνει ο οργανισμός AV-Comparatives.


Η νέα γκάμα προϊόντων της Kaspersky Lab για προσωπική χρήση, οι λύσεις Kaspersky Anti-Virus 2010 και Kaspersky Internet Security 2010, διαθέτουν τεχνολογία αιχμής στον τομέα της ασφάλειας δεδομένων και πληροφοριών. Για παράδειγμα, το Kaspersky Internet Security 2010 αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση, διαθέτοντας ενσωματωμένα κορυφαία χαρακτηριστικά, όπως η εξελιγμένη τεχνολογία ελέγχου εφαρμογών (γνωστή και ως HIPS), η οποία προχωρά σε αξιολόγηση του κινδύνου κακόβουλων κωδίκων που ήταν άγνωστοι μέχρι σήμερα. Ακόμη, περιλαμβάνει το καινοτόμο σύστημα διανομής Kaspersky Security Network και τη μοναδική τεχνολογία εικονικοποίησης Safe Run, η οποία προσφέρει ένα λειτουργικό περιβάλλον ασφαλές από ύποπτες εφαρμογές.