H Sun Electronics, ως ο επίσημος αντιπρόσωπος της Freecom στην Ελλάδα, ανακοινώνει την έναρξη της εμπορικής διάθεσης του πρώτου εξωτερικού σκληρού δίσκου 3,5” με σύνδεση USB 3.0.


Freecom XS USB3.0_3Πριν ένα μήνα η Freecom ανακοίνωσε τα πλεονεκτήματα του νέου Hard Drive XS 3.0. Ο εξωτερικός αυτός σκληρός δίσκος αφενός έχει τις μικρότερες διαστάσεις στον κόσμο στην κατηγορία δίσκων 3,5’’, αφετέρου φέρει πλέον σύνδεση USB 3.0, προσφέροντας έτσι ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων έως και 130ΜΒ ανά δευτερόλεπτο. Έτσι, για τη μεταφορά μιας ταινίας 5GB θα χρειάζονται μόλις 38 δευτερόλεπτα.


Ο Hard Drive XS 3.0 είναι απόλυτα συμβατός με Η/Υ που διαθέτουν θύρες USB 2.0 (backwards compatible), ενώ το κάλυμμά του από ανθεκτικό πλαστικό μειώνει τις δονήσεις κατά την λειτουργία και χαρίζει μοναδική αίσθηση αφής. Ο εν λόγω δίσκος διαθέτει επίσης το πρότυπο κρυπτογράφησης AES 256 bit προστατεύοντας με τον τρόπο αυτό όλα τα σημαντικά αρχεία σας.


Freecom XS USB3.0_2Ο Hard Drive XS 3.0 αποτελεί ιδανική λύση τόσο για προσωπική, όσο και επαγγελματική χρήση και απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν μέγιστη ταχύτητα και ταυτόχρονη ασφάλεια στη μεταφορά και αποθήκευση δεδομένων.


Οι πωλήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν στην Ελλάδα στις αρχές του 2010 σε 3 διαφορετικές χωρητικότητες 1ΤΒ, 1.5 ΤΒ και 2ΤΒ με εκτιμώμενη τιμή λιανικής από 149,00€.


Freecom XS USB3.0_1Περισσότερες πληροφορίες για την SUN ELECTRONICS A.E. και τα προϊόντα που διακινεί μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.sunelectronics.gr.