Η Profile, μέλος του δικτύου συνεργατών της Oracle, παρουσιάζει σε εκδήλωση στην αγορά της Βορείου Ελλάδος, τις εξειδικευμένες λύσεις Επιχειρηματικής Ευφυΐας της Oracle.


profileΗ παρουσίαση με θέμα «Ολοκληρωμένη και προηγμένη εσωτερική οργάνωση με το Oracle Business Intelligence”, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009 και ώρες 12.00-16.00 στην αίθουσα του Mediterranean Palace Hotel.


Η εκδήλωση σκοπό έχει να ενημερώσει την αγορά για τις δυνατότητες εφαρμογής λύσεων Επιχειρηματικής Ευφυΐας (Business Intelligence – ΒΙ), οι οποίες ενδυναμώνουν τη λειτουργία της επιχείρησης παρέχοντας καλύτερη εικόνα των δραστηριοτήτων της και μεγαλύτερες δυνατότητες ανάλυσης και αξιοποίησης των δεδομένων. Οι συγκεκριμένες λύσεις μπορούν να ενταχθούν σε υφιστάμενα και μελλοντικά επιδοτούμενα πακέτα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Στην εκδήλωση, στελέχη της Oracle και της PROFILE θα παρουσιάσουν τη βασισμένη σε ανοιχτά πρότυπα και βέλτιστες πρακτικές λύση Oracle Business Intelligence (BI), καθώς και το πώς βοηθάει τις επιχειρήσεις στην απόκτηση άμεσης, πλήρους και έγκυρης εικόνας για την πραγματική κατάσταση της επιχείρησής τους, συνδυάζοντας και αναλύοντας τα δεδομένα από όλες τις διαθέσιμες πηγές και προσφέροντας στη διοίκηση, με περιεκτικό και σαφή τρόπο, όλη την απαραίτητη πληροφόρηση.


Η PROFILE έχει επενδύσει στρατηγικά στη συνεργασία της με την Oracle και έχει δημιουργήσει εξειδικευμένο τμήμα που ασχολείται με την μελέτη, εγκατάσταση, παραμετροποίηση και υλοποίηση των λύσεων Oracle Business Intelligence και Oracle Ε-Business Suite (ERP). Το τμήμα στελεχώνεται από εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει σημαντική εμπειρία σε ελληνικές και διεθνείς υλοποιήσεις έργων.