Τρία νέα έργα ανέλαβε ο Όμιλος Intracom IT Services στη Μ. Ανατολή μέσω της θυγατρικής του Intracom IT Services Middle East & Africa, επεκτείνοντας τις ήδη σημαντικές δραστηριότητές του στην περιοχή.


intracom_servicesΗ INTRACOM IT SERVICES Middle East & Africa ανέλαβε την εφαρμογή του συστήματος διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού ORACLE HRMS για την Arab Bank Plc. Η Arab Bank Plc με έδρα στο Αμάν, Ιορδανία έχει δίκτυο 500 καταστημάτων σε 30 χώρες στις 5 ηπείρους. Η πρώτη φάση του έργου, προϋπολογισμού € 1.5 εκ., αναμένεται να ολοκληρωθεί το Φεβρουάριο του 2010.


Επίσης, η εταιρία ανέλαβε, σε συνεργασία με την International Golden Group (IGG), την εφαρμογή της σουίτας ORACLE E-Business Financials για το Αρχηγείο των Ενόπλων Δυνάμεων στα ΗΑΕ. Το έργο, προϋπολογισμού € 1 εκ., αναμένεται να ολοκληρωθεί το Μάρτιο του 2010.


Τέλος, η εταιρία ανέλαβε για την Asia Cell, τον μοναδικό πάροχο τηλεπικοινωνιών με πλήρη κάλυψη στο Ιράκ, έργο αποθήκευσης δεδομένων (data storage), προϋπολογισμού € 2 εκ., το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί το Δεκέμβριο του 2009.