Η Intersys A.E., επίσημη αντιπρόσωπος της Canon για την ελληνική αγορά, ανακοίνωσε την επιτυχή υλοποίηση έργου Managed Print Services (MPS) στον Όμιλο Εταιρειών Παζαρόπουλος.


intersysΟι υπηρεσίες της Intersys εφαρμόστηκαν στο σύνολο των γραφείων του Ομίλου με σκοπό τον εξορθολογισμό των διαδικασιών εκτύπωσης και κατ’ επέκταση τη μείωση του εκτυπωτικού κόστους με ταυτόχρονη αύξηση της παραγωγικότητας. Έπειτα από το στάδιο καταγραφής των αναγκών του Ομίλου και της υφιστάμενης κατάστασης από την εξειδικευμένη ομάδα MPS της Intersys, η πρόταση που κατατέθηκε και η τελική υλοποίηση διατήρησε σημαντικό μέρος του εκτυπωτικού εξοπλισμού του Ομίλου, ενώ ταυτόχρονα αντικαταστάθηκε ο πεπαλαιωμένος εξοπλισμός με μηχανές εκτύπωσης νέας τεχνολογίας Canon.


Η απόδοση του εκτυπωτικού εξοπλισμού του Ομίλου Παζαρόπουλος σημείωσε σημαντική βελτίωση μεταφραζόμενη σε μείωση του κόστους παραγωγής με ταυτόχρονη αύξηση της παραγωγικότητας. Σύμφωνα με τον κ. Γεράσιμο Βασιλόπουλο, Διευθυντή Πωλήσεων του Τομέα Αυτοματισμού Γραφείου της Intersys, «o Όμιλος Εταιρειών Παζαρόπουλος αποτέλεσε πραγματική πρόκληση για την ομάδα MPS της Intersys καθώς το πλήθος γραφείων και εγκαταστάσεων του Ομίλου σε ολόκληρη την Ελλάδα παρουσίαζε αυξημένες απαιτήσεις για συντονισμό ενεργειών με σκοπό την ομοιόμορφη ποιοτική κάλυψη των αναγκών.»


Η Intersys διαθέτει όλα τα απαραίτητα εργαλεία, εξοπλισμό, τεχνογνωσία και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, για την υλοποίηση της προτεινόμενης λύσης. Η αποκλειστική χρήση των πολυμηχανημάτων της Canon, τα οποία διακρίνονται για τα πραγματικά χαμηλά κόστη εκτύπωσης, επιτρέπει μείωση του συνολικού κόστους κτήσης – χρήσης , σε ποσοστά που μπορούν να φθάσουν το 30%-35%.


Ο κ. Βασιλόπουλος συνεχίζει: «πριν από το τέλος του 2009, αναμένονται αρκετές νέες συνεργασίες, που θα επιβεβαιώσουν τόσο τη σημαντική διείσδυση όσο και τη ραγδαία ανάπτυξη της Intersys Α.Ε. στο χώρο των Printing Services. Κυρίαρχο μέλημα μας είναι να αποτελέσουμε υπόδειγμα προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες που θα προσθέτουν αξία στον Πελάτη και ταυτόχρονα δημιουργούν μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης.»