Σιαϊνης: “Μας τιμά η εμπιστοσύνη που μας έδειξε η EPSON”

Η ΟΚΤΑΒΙΤ διευρύνει τη συνεργασία της με την εταιρία EPSON και από την 1η Ιουνίου 2008 αναλαμβάνει αποκλειστικά την πλήρη τεχνική υποστήριξη όλων των video projectors (mobile + home cinema), με εξειδικευμένο τμήμα και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό στα πλαίσια του προτύπου ΕΝ ISO 9001:2000 που εφαρμόζει.

H EPSON τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μία εκπληκτική αύξηση στις πωλήσεις video projectors και μάλιστα στο σύνολο των πωλήσεων προβολέων κατέχει τα τελευταία τρίμηνα την 1η θέση τόσο στην Ελλάδα όσο και πανευρωπαϊκά.

Στα πλαίσια της ευρύτερης στρατηγικής για την προώθηση των προϊόντων της και με στόχο τη καλύτερη εξυπηρέτηση τόσο για τους τοπικούς αντιπροσώπους όσο και τους χρήστες, η EPSON αποφάσισε να εμπιστευτεί την ΟΚΤΑΒΙΤ αναγνωρίζοντας τη μακροχρόνια εμπειρία της στον τομέα παροχής τεχνικών υπηρεσιών.

Ο διευθυντής του τμήματος τεχνικής υποστήριξης, Γιάννης Σιαϊνης, δηλώνει: «Μας τιμά η εμπιστοσύνη που έδειξε η EPSON στην εταιρία μας. Η ΟΚΤΑΒΙΤ θα φροντίσει να ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις των χρηστών και να αναβαθμίσει την ποιότητα εξυπηρέτησής τους»

Η ΟΚΤΑΒΙΤ ΑΕ, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1992 και εξειδικεύεται στη διάθεση προϊόντων πληροφορικής στους τοπικούς κατασκευαστές και μεταπωλητές.

H εταιρία αποτελεί σημείο αναφοράς στη διανομή επώνυμων περιφερειακών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην άριστη ποιότητα των προϊόντων και τη μακρόχρονη συνεργασία με αξιόπιστους προμηθευτές.

Για περισσότερες πληροφορίες

OKTABIT AE

Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης

Τηλ. 801-1167200

Fax. 210 6067180

www.oktabit.gr