Την νέα λύση Λιανικής της Entersoft μαζί με εφαρμογές για ERP, CRM και e-Commerce επέλεξε η ΚΟΥ-ΚΟΥ Α.Ε., για την υλοποίηση του ολοκληρωμένου πληροφοριακού της συστήματος.


entersoftΗ Εταιρεία ΚΟΥ-ΚΟΥ Α.Ε. αποτελεί την πρώτη σε μέγεθος αλυσίδα καταστημάτων πώλησης παιχνιδιών και ειδών be-be στην Βόρεια Ελλάδα και την δεύτερη στην επικράτεια, με έδρα την Θεσσαλονίκη. Η δραστηριότητα της εταιρείας είναι αμιγώς εμπορική, διαθέτοντας 39 καταστήματα σε 27 πόλεις καθώς και σύγχρονες αποθηκευτικές εγκαταστάσεις. Στόχος της είναι η επέκτασή της και στις μεγάλες πόλεις της Ν. Ελλάδος.


Η εταιρεία διέθετε ετερογενή συστήματα λογισμικού, με αποτέλεσμα τις χρονοβόρες διαδικασίες ενημέρωσης και την έλλειψη ουσιαστικής πληροφόρησης. Προκειμένου να υποστηρίξει τους υψηλούς της στόχους, η ΚΟΥ-ΚΟΥ Α.Ε. επένδυσε στην αναδιάρθρωση του πληροφοριακού της περιβάλλοντος, διασφαλίζοντας την ομοιογένεια των διαδικασιών και των δεδομένων της, την ταχύτητα και την ασφάλεια στις συναλλαγές, την ευελιξία στη χρήση και την επεκτασιμότητα του συστήματος. Επιπλέον, το σύστημα εξασφάλισε στην εταιρεία την απρόσκοπτη λειτουργία και την μόνιμη σύνδεση των σημείων λιανικής με τα κεντρικά, καθώς και τον έλεγχο των πωλήσεων με ενοποιημένο σύστημα Loyalty – CRM που λειτουργεί στα ταμεία των καταστημάτων, ενισχύοντας την πελατοκεντρική φιλοσοφία της.