To Papaki.gr και η TopΗost.gr συμμετέχουν στην πρώτη έκθεση e-shop στην Ελλάδα, η οποία θα λειτουργεί 09:00-21:00, από την Τετάρτη, 18 ως την Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου, στο ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα.


eshopsΠαράλληλα, με τη συμμετοχή του στην έκθεση, το Papaki.gr (Usableweb ΕΠΕ) γιορτάζει την πρώτη θέση καταχωρητή ονομάτων στην Ελλάδα για τα .GR Domain Names. Σύμφωνα με επιστολή της Ελληνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.), τον Οκτώβριο του 2009, το Papaki.gr έχει μεγαλύτερο συνολικό αριθμό κατοχυρωμένων Domain Names από τους άλλους καταχωρητές, όπως η Forthnet, ΟΤΕ, HOL και Vivodi. Όσοι επισκεφτούν το stand θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εκπρόσωπους της εταιρίας, καθώς και να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες και τις ολοκληρωμένες λύσεις κατοχύρωσης ονομάτων χώρου που παρέχει η εταιρία.


Επιπλέον, θα γίνει ενημέρωση για τη νέα υπηρεσία προ-κατοχύρωσης .EU Domain Names με ελληνικούς χαρακτήρες. Η προ-κατοχύρωση έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ στις 10 Δεκεμβρίου θα ανοίξει το σύστημα κατοχύρωσης .EU domain names με Ελληνικούς χαρακτήρες, αλλά και με χαρακτήρες από 22 γλώσσες της Ε.Ε. Με τα IDNs .EU Domain Names “ανοίγουν” χιλιάδες νέα ονόματα χώρου και αποτελούν μια νέα αγορά, που στοχεύει στην Ελλάδα, διατηρώντας ταυτόχρονα ευρωπαϊκό χαρακτήρα. Παρέχεται δε η δυνατότητα κατοχύρωσης σημαντικών λέξεων-κλειδιών που χρησιμοποιούν οι χρήστες κατά την αναζήτηση στις Μηχανές Αναζήτησης καθώς το Domain Name είναι ένα από τα πιο σημαντικά κριτήρια του Google για την αξιολόγηση κατάταξης στα αποτελέσματα του.


Στο ίδιο stand, εκπρόσωποι της TopHost.gr θα ενημερώνουν τους επισκέπτες για τις υπηρεσίες και τα χαρακτηριστικά των πακέτων Web Hosting, όπως το Unmetered Disk Storage και Traffic, καθώς και τις εγγυήσεις Uptime, που μεταξύ άλλων παρέχει η εταιρία.


Σε όλους τους επισκέπτες του stand θα δοθούν εκπτωτικά κουπόνια για τις υπηρεσίες Web Hosting και Domain Names του Papaki.gr και της TopΗost.gr.