Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, παρόλο που παρουσιάστηκε το δικό της λειτουργικό σύστημα Bada, δεν θα σταματήσει η χρήση των Symbian και Windows Mobile στα κινητά της.


Γράφει ο Νίκος Καϊμακάμης


samsung-bada-2Ο ερχομός του Bada για πολλούς θεωρήθηκε πως είναι η αρχή του τέλους για τα υπόλοιπα λειτουργικά συστήματα στα κινητά τηλέφωνα της κορεάτικης εταιρείας, η οποία σημειωτεόν ότι προσπαθούσε να παρουσιάσει συσκευές με όλα τα διαθέσιμα λειτουργικά συστήματα μέχρι σήμερα.


Η εταιρεία, ανακοίνωσε ότι η στρατηγική της παραμένει η ίδια, καθώς επιδιώκεται η προσφορά πολλών επιλογών στον τελικό καταναλωτή, πράγμα που αποτελεί και το ζητούμενο για τη Samsung.


Πρέπει να σημειωθεί άλλωστε, ότι η Samsung είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Symbian Foundation, ενώ τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση στη λειτουργικότητα του Windows Mobile και τη σταθερή αποδοχή του business κοινού που απολαμβάνει αυτό. Επομένως, θα πρέπει να αναμένουμε νέες συσκευές με τα δύο λειτουργικά συστήματα και το λογότυπο της Samsung στο άμεσο μέλλον.