Τη νέα οικονομική πρόταση στα συμβόλαια κινητής τηλεφωνίας, η οποία έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, παρουσίασε σήμερα, 13 Νοεμβρίου, η Q ανατρέποντας τα δεδομένα.

Q symvolaioTο Συμβόλαιο με όρους Q προσφέρεται με μηδενικό μηνιαίο πάγιο, χωρίς 12μηνη δέσμευση για τους συνδρομητές του, έχοντας παράλληλα πολύ χαμηλές χρεώσεις προς όλους τους προορισμούς, όπως 0,25 ευρώ/ ανά λεπτό ομιλίας και 0,04 ευρώ/ SMS. Παράλληλα, όσοι επιλέξουν την ελευθερία του συμβολαίου Q έχουν τη δυνατότητα να ενεργοποιούν, όταν το επιθυμούν τις έξτρα επιλογές δωρεάν χρόνου ομιλίας και δωρεάν χρήσης Internet για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία.

Q 10

Q 15

Q 20

Q 30

Δωρεάν λεπτά ομιλίας προς όλους

50’

100’

160’

300’

Δωρεάν Mobile Internet (MB)

50ΜΒ

100ΜΒ

160ΜΒ

300ΜΒ

Κόστος Ενεργοποίησης

10 €

15 €

20 €

30 €

Σημαντικό πλεονέκτημα του συμβολαίου Q είναι και οι πολύ φθηνές χρεώσεις ομιλίας και SMS προς επιλεγμένους διεθνείς προορισμούς.
Η επικοινωνία του συμβολαίου Q δε θα μπορούσε παρά να είναι ανατρεπτική, όπως και το ίδιο το προϊόν. H δημοφιλής σειρά των διαφημίσεων της Q Card παίρνει τώρα νέο ύφος και άλλη πνοή. Αυτή τη φορά με το συμβόλαιο «ζιζάνιο», ένα συμβόλαιο που θα βουίζει έντονα στ’ αυτιά μας, μ’ έναν τρόπο που μόνο η Q θα μπορούσε να το κάνει. Ο «new entry» χαρακτήρας του συμβολαίου Q θα κάνει πολλούς να «τσιμπηθούν» μαζί του, γιατί είναι μια ανατρεπτική φάτσα με βλέμμα που έχει πολλά να πει.