Στόχος της Interworks είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων που να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε επιχείρησης ανεξαρτήτως μεγέθους, ειδους και πλήθους αναγκών.


Logo_WebCOMMERCEΤο WebCommerce ειναι εφαρμογή που αναπτύχθηκε στην ίδια πλατφορμα με το WebCRM της Interworks. Αυτό παρέχει την δυνατότητα όλα τα στοιχεία του WebCommerce να εισάγoνται αυτόματα στο WebCRM χωρίς να απαιτείται η πρόσθετη ενοποίηση με κάποιο σύστημα διαχείρησης παραγγελιών. Ουσιαστικά με την υλοποίηση WebCommerce η επιχείρηση λαμβάνει δύο συστήματα: ένα Β2Β e-shop και ένα Σύστημα Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων.


Το WebCommerce της Interworks απευθύνεται σε εταιρίες που πραγματοποιούν πωλήσεις μέσω διανομέων, συνεργατών, αντιπροσώπων ή άλλων καναλιών και όχι απευθείας στον τελικό καταναλωτή. Η εφαρμογή επιτρέπει τη γρήγορη προετοιμασία της ηλεκτρονικής επιχείρησης και με τον τρόπο αυτό οργανώνεται εύκολα η μετάβαση από τις παραδοσιακές διαδικασίες στην αυτοεξυπηρέτηση (self-service) των πελατών/συνεργατών. Απλοποιούνται επομένως οι διαδικασίες εξυπηρέτησης, μειώνονται σημαντικά οι άσκοπες επικοινωνίες (τηλεφωνικές ή email) και αυτοματοποιούνται οι διαδικασίες παραγγελιοληψίας, επιστροφής προϊόντων, υποβολής προβλημάτων ή αιτημάτων και ενημέρωσης σχετικά με τα οικονομικά στοιχεία του πελάτη/συνεργάτη.


Πλέον οι πελάτες/συνεργάτες θα ενημερώνονται αυτόματα μέσω του WebCommerce για την εξέλιξη της κάθε παραγγελίας, θα μπορούν να κοινοποιηθούν άμεσα σε αυτούς όλες οι νέες προσφορές και ανακοινώσεις και θα υπάρχει η δυνατότητα για άμεση προώθηση νέων προϊόντων χωρίς να χρειάζεται να ενημερωθεί ο κάθε πελάτης/συνεργάτης ξεχωριστά.


Με το WebCommerce οι επιχειρήσεις δεν χρειάζεται να επενδύσουν καθολου σε υποδομές αφού όλη η εξυπηρέτηση και φιλοξενία γίνεται μέσω του Interworks Microsoft Incubation Center, που είναι πιστοποιημένο Data Center απο την Microsoft και παρέχει τεχνογνωσία και υπηρεσίες φιλοξενίας.