Η αναβάθμιση περιλαμβάνει Virtual Media, 32 θύρες και έως και 8 IP χρήστες

apcΗ APC, εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ισχύος και ψύξης, αναβάθμισε πρόσφατα τα προϊόντα Keyboard Video Mouse (KVM) Switch, για να συμπεριλάβει τέσσερα νέα switches.

Τα νέα switches περιλαμβάνουν αναλογικά και ψηφιακά μοντέλα με 16 και 32 θύρες, ενώ διαθέτουν Virtual Media, υποστηρίζοντας έως και οκτώ IP χρήστες από απόσταση. Τα switches μειώνουν τον χρόνο και το κόστος που σχετίζεται με την εγκατάσταση και αναβάθμιση των servers επιτρέποντας στους διαχειριστές να αναβαθμίσουν τους servers μέσω του KVM Switch.

Αποκτήστε πρόσβαση σε πολλαπλά KVM Switches από έναν και μοναδικό πίνακα μέσω του APC Network Access Software. Τα ψηφιακά KVM Switches περιέχουν επίσης και τις APC Switched Rack Power Distribution Units (PDU) για απρόσκοπτη διαχείριση ισχύος.

Τα APC KVM Switches ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών για πρόσβαση στους servers και διαχείριση των εγκαταστάσεων InfraStruXure™. Βελτιώνουν την απόδοση της επένδυσης μέσω της κεντρικής πρόσβασης στους servers των data center, στα computer rooms και υποκαταστήματα σε μεγάλη απόσταση.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα KVM Switches της APC και άλλα προϊόντα φυσικής υποδομής της εταιρείας είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.apc.com.