Κορυφαία χαρακτηριστικά και ξεχωριστό στυλ στην home cinema εμπειρία σας

sonyΜια μεγαλύτερη και καλύτερη εμπειρία home cinema γίνεται ακόμα πιο προσιτή χάρη στην κομψή, μοναδικά σχεδιασμένη σειρά τηλεοράσεων LCD BRAVIA™ V4000.

Τα νέα μοντέλα προσφέρουν απαράμιλλη ποιότητα εικόνας με ανάλυση Full HD και δυνατότητες διασύνδεσης που θα ενθουσιάσουν κάθε λάτρη του home theatre.

Τα μοντέλα της σειράς BRAVIA™ 4000 είναι διαθέσιμα σε τρία μεγέθη: 40, 46 και 52 ίντσες και ξεχωρίζουν χάρη στην κομψή, λιτή τους εμφάνιση που εμπνέεται από το πρωτοποριακό concept της Sony ‘draw the LINE’ και αποτελεί μια σύγχρονη εξέλιξη της προηγούμενης γενιάς σχεδιάσεων.

Τα νέα μοντέλα, με τη μινιμαλιστική τους φιλοσοφία σχεδίασης, τονίζουν ακόμα περισσότερο την πανέμορφη εικόνα HD που προβάλλουν χωρίς όμως να κυριαρχούν στο χώρο σας – κάτι που ισχύει ακόμα και για τα μεγαλύτερα σε μέγεθος μοντέλα.

Τα μοντέλα της σειράς V4000 διαθέτουν ενσωματωμένο δέκτη DVB-C/DVB-T* και οθόνη LCD ανάλυσης 1080p Full HD, ενώ είναι εξοπλισμένα με μια γκάμα προηγμένων τεχνολογιών επεξεργασίας σήματος της Sony.

Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ρεαλιστική εικόνα από οποιαδήποτε πηγή εικόνας HD, όπως συσκευές αναπαραγωγής Blu-ray Disc™, η κονσόλα PlayStation®3 ή οι βιντεοκάμερες Handycam® HD της Sony.

Η ποιότητα της εικόνας Full HD είναι εκπληκτική χάρη στην τελευταίας γενιάς τεχνολογία BRAVIA™ ENGINE 2, η οποία εξασφαλίζει απαράμιλλο χρωματικό πλούτο και βάθος. Το LCD panel προσφέρει εξαιρετικά υψηλό δυναμικό λόγο αντίθεσης 33000:1 (στα μοντέλα 40, 46 και 52 ιντσών), εξασφαλίζοντας βαθύ, κινηματογραφικό μαύρο χρώμα και έντονες αποχρώσεις.


Για μια ακόμα πιο αυθεντική εμπειρία home theatre, η λειτουργία 24p True Cinema™ προβάλλει ταινίες από δίσκους Blu-ray™ στο σωστό ρυθμό καρέ και συνεπώς στην πρωτότυπη ταχύτητα αναπαραγωγής. Όταν η ταινία δεν προβάλλεται με την ταχύτητα της αρχικής λήψης, η ποιότητα της εικόνας και ακόμα και οι φωνές των ηθοποιών παραμορφώνονται.

Η τεχνολογία 24p True Cinema™ εξαλείφει το παραδοσιακό αυτό πρόβλημα που δημιουργείται κατά τη μετατροπή από τη μορφή της κινηματογραφικής προβολής στη μορφή προβολής που χρησιμοποιούν οι συμβατικές τηλεοράσεις.

Η τεχνολογία BRAVIA™ Sync απλοποιεί τον έλεγχο του συστήματος home theatre σας, επιτρέποντας το χειρισμό του με το πάτημα ενός κουμπιού από το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασής σας. Η τεχνολογία BRAVIA™ Sync επιτρέπει επίσης τον απλό χειρισμό συνδεδεμένων βιντεοκαμερών Handycam® από το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης.

Τρεις υποδοχές HDMI προσφέρουν επιπρόσθετη ευελιξία, επιτρέποντας σύνδεση με τη χρήση ενός μόνο καλωδίου με συσκευές όπως η κονσόλα PlayStation®3, συσκευές αναπαραγωγής Blu-ray Disc™ και βιντεοκάμερες Handycam® HD.


«Η σειρά BRAVIA™ V4000 αποτελεί μια εκπληκτική σύνθεση της απαράμιλλης εμπειρίας της Sony στις τεχνολογίες HD, της φιλικότητας προς τον τελικό χρήση και της υπερσύχρονης σχεδίασης», λέει ο κ. Γιώργος Δαμίγος, Γενικός Διευθυντής Marketing του τομέα TV Operations Europe της Sony Europe.

«Η νέα σειρά V4000 είναι η τέλεια απάντηση σε όλους όσους επιθυμούν να γεμίσουν το καθιστικό τους με μεγαλύτερη, καλύτερη εικόνα HD και ήχο. Το καλύτερο από όλα είναι ότι η σειρά αυτή προσφέρει εκπληκτική αξία για όλους όσοι επιθυμούν να δημιουργήσουν μια εμπειρία home cinema ‘like no other’».

* σε συνεργασία με υποστηριζόμενους παροχείς