H SAP Hellas συμμετέχει ως χορηγός στο 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics, το οποίο διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Logistics, στις 13 και 14 Νοεμβρίου, στο Ζάππειο Μέγαρο.


sapΤο Συνέδριο αποτελεί το μεγαλύτερο θεσμικό γεγονός για τον κλάδο των logistics στην Ελλάδα και συγκεντρώνει τη συμμετοχή κορυφαίων επιχειρήσεων και στελεχών του κλάδου. Στο φετινό συνέδριο, υπό τον τίτλο «Master Plan in Logistics: Challenging the Crisis, Creating Opportunities», οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν σκέψεις και απόψεις για τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που αναδύονται στο χώρο των logistics.


Στο πλαίσιο αυτό, τα στελέχη του κλάδου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις λύσεις της SAP, οι οποίες είναι οι πλέον εξειδικευμένες για το χώρο των logistics, άμεσα υλοποιήσιμες και απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες αυτών των επιχειρήσεων. Οι κορυφαίες λύσεις της εταιρείας, όπως το SAP ERP, συμβάλλουν στη δραστική μείωση του ύψους των δαπανών, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερο έλεγχο και αποδοτικότητα σε όλο το εύρος της επιχείρησης, βοηθώντας στη δημιουργία και την αξιοποίηση επιχειρηματικών ευκαιριών.


Ταυτόχρονα υποστηρίζουν κρίσιμες λειτουργίες για όλο το φάσμα της επιχείρησης, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, μέσω προπαραμετροποιημένων και δοκιμασμένων εφαρμογών για επιχειρήσεις και διαδικασίες logistics.


Θα πρέπει να τονιστεί πως η συμμετοχή της SAP Hellas στο ΕΣΠΑ, η οποία ανακοινώθηκε πρόσφατα, κάνει τις λύσεις SAP ERP ακόμη πιο προσιτές βοηθώντας τις διαδικασίες logistics και διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας στις επιχειρήσεις, βελτιώνοντας τις επιδόσεις τους και μεγιστοποιώντας τα οφέλη από τη μείωση του κόστους.


Αξίζει να σημειωθεί πώς στο συνέδριο θα απευθύνουν χαιρετισμό οι κ.κ. Γιάννης Μανιάτης, Υφυπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, Εύη Χριστοφιλοπούλου, Υφυπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων, Διονύσης Νικολάου, Γενικός Διευθυντής ΣΕΒ κ.α. Παράλληλα, οι σύνεδροι θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν σημαντικές προσωπικότητες του κλάδου των logistics από τις Η.Π.Α. και την Ευρώπη, ενώ θα παρουσιαστούν και προτάσεις για το θεσμικό πλαίσιο του κλάδου.