Η HP ανακοινώνει την επέκταση του χαρτοφυλακίου προϊόντων και λύσεων Total Care για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ώστε να τις βοηθήσει να αποκτήσουν ένα γερό τεχνολογικό θεμέλιο.


HP Compaq LE1711

HP Compaq LE1711

Στα νέα προϊόντα της HP περιλαμβάνονται 2 νέοι υπολογιστές τύπου desktop και νέες οθόνες PCs, ένας εκτυπωτής της οικογένειας HP LaserJet – της κορυφαίας σειράς εκτυπωτών με οικολογικές δυνατότητες για την εξοικονόμηση ενέργειας και χαρτιού – ένας server, ένας νέος τύπος διακόπτη και μια νέα λύση δικτύωσης.


Ευέλικτες λύσεις για οικονομικά αποδοτική επέκταση
Η HP παρουσιάζει νέες λύσεις που προσφέρουν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις προστιθέμενη αξία, παραγωγικότητα και την ευελιξία να εξελιχθούν με βάση τις λειτουργικές τους ανάγκες. Σε αυτά τα προϊόντα περιλαμβάνονται:
• Οι προσωπικοί υπολογιστές HP Pro 3010/3015 Series Business Desktop, που δίνουν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ένα στήριγμα για την κάλυψη των συνεχώς εξελισσόμενων αναγκών τους.
• Η λύση Norton Online Backup της Symantec, η οποία επιτρέπει στις μικρές επιχειρήσεις να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας των πληροφοριών του αλλά και ψηφιακό περιεχόμενο σε μια ασφαλή online τοποθεσία που διατίθεται από την HP και του συνεργάτες που λαμβάνουν μέρος στο πρόγραμμα HP Preferred Partners.
HP ProLiant ML110• HP Thin Clients σε συνδυασμό με τη λύση Microsoft Small Business Server Solution: αυτό το «πακέτο» προσφέρει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις πληροφοριακές δυνατότητες μεγάλων οργανισμών συμπεριλαμβανομένου e-mail, συνδεσιμότητας στο Διαδίκτυο, κινητής πρόσβασης, δυνατοτήτων κοινής διαχείρισης αρχείων και εκτυπωτών, επιχειρησιακών εφαρμογών, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και υποστήριξης κινητών συσκευών.
• Η οθόνη LCD HP Compaq LE1711 που προσφέρει νέους πίνακες για χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, βοηθώντας τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στη μείωση του κόστους.
• Η σειρά διακοπτών δικτύου HP ProCurve 2520 Switch Series, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για τη μείωση του κόστους και τη βελτίωση της παραγωγικότητας, μέσω της αξιοποίησης λύσεων φωνητικών λειτουργιών, video, αλλά και ασύρματων λύσεων.
• Οι servers HP ProLiant ML110 και DL120 G6 S, οι οποίοι είναι σχεδιασμένοι ειδικά για μικρομεσαίες επιχειρήσεις που απαιτούν κορυφαία απόδοση σε οικονομική τιμή.
• Οι νέες, βελτιωμένες λύσεις αποθήκευσης της HP (HP StorageWorks D2D Backup System και HP LeftHand P4000 SAN), οι οποίες δίνουν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις τη δυνατότητα να μειώσουν τα κόστη και να βελτιώσουν την επιχειρησιακή παραγωγικότητα.


Μεγιστοποίηση Πόρων
Επιπλέον, η HP ανακοινώνει τη διάθεση λύσεων που βοηθούν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να μεγιστοποιήσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία και τους πόρους τους.
– Μετασχηματιστής HP Smart 65CW AC Travel Adapter: Έχει πάχος μικρότερο της μιας ίντσας και περιλαμβάνει και θύρα USB για τη φόρτιση δυο συσκευών μέσω της χρήσης μιας πηγής ενέργειας.
– Hyper-V Bundles: Πολλές επιχειρήσεις χρησιμοποιούν εικονικοποιημένες υποδομές για να μειώσουν τα κόστη να αυξήσουν την ευελιξία και τη διαθεσιμότητα των κρίσιμων εφαρμογών τους. Η HP πραγματοποιεί μια σειρά έξυπνων δεσμών εικονικοποιήσης για Hyper-V Bundles που βασίζονται σε λύσεις HP ProLiant, StorageWorks και and ProCurve, σε συνδυασμό με λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows Server 2008 R2, έτσι ώστε να διασφαλίζεται ότι οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις μπορούν να πραγματοποιήσουν αυτά τα πλεονεκτήματα.
HP_Simplesave– HP SimpleSave: Η οικογένεια λογισμικού για σκληρούς δίσκους HP SimpleSave, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη και για επιχειρήσεις, βρίσκει και δημιουργεί αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων στον υπολογιστή.


Διαχείριση της ανάπτυξης
Επίσης η HP παρουσίας μια σουίτα λύσεων για τη διαχείριση της ανάπτυξη, η οποία περιλαμβάνει:
• Λύσεις HP Eco: Η HP σχεδιάζει τους εκτυπωτές της έχοντας το περιβάλλον ως προτεραιότητα. Οι εκτυπωτές που διατίθενται από σήμερα πληρούν όλα κριτήρια ENERGY STAR® και προσφέρονται μαζί με την τεχνολογία HP Instant-On που επιτρέπουν στους χρήστες τη μείωση του κόστους και του περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Οι εκτυπωτές HP ENERGY STAR-qualified LaserJet είναι 10% πιο ενεργειακά αποδοτικοί σε σχέση με τα κλασικά μοντέλα. Η τεχνολογία HP Instant-on προσφέρουν οικονομία στη χρήση ενέργειας έως και 50% σε σχέση με τα παραδοσιακά μοντέλα, ενώ οι πρώτες σελίδες εκτυπώνονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα – έως και 50% ταχύτερα σε σχέση με προϊόντα του ανταγωνισμού.
• Λύσεις για μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω του καναλιού συνεργατών: Η HP σχεδιάζει να εκπαιδεύσει και να πιστοποιήσει συνεργάτες καναλιού που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Office Printing Solutions (OPS) πάνω στις βασικές λύσεις HP Imaging and Printing Management and Security, αλλά και στις λύσεις HP Imaging and Printing Document Management. Αυτή η πιστοποίηση θα δώσει στους πελάτες τη δυνατότητα να κάνουν πωλήσεις λύσεων και να προσφέρουν υπηρεσίες εγκατάστασης και υποστηρικτικές υπηρεσίες μετά την πώληση. Ακόμη, η HP σχεδιάζει να εκπαιδεύσει και να πιστοποιήσει συνεργάτες που αναλαμβάνουν την ενοποίηση λύσεων, οι οποί θα προσφέρουν υπηρεσίες ενοποίησης και υποστηρικτικές υπηρεσίες μετά την πώληση σε άλλους συνεργάτες καναλιού της HP. H HP σχεδιάζει να ξεκινήσει τις πιστοποιήσεις στην αρχή του 2010.
• Πρόγραμμα HP European Trade-In: Το πρόγραμμα HP Trade-in προσφέρει στους πελάτες τη δυνατότητα ανταλλαγής του παλαιού εξοπλισμού με έκπτωση για την αγορά νέας αποδοτικής τεχνολογίας. Αυτό επιτρέπει στους πελάτες να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα κατά την αλλαγή εξοπλισμού. Πάνω από 70.000 πελάτες στην Ευρώπη έχουν συμμετάσχει στο πρόγραμμα και συνολικά έχουν συγκεντρωθεί 40.000 τόνοι παλιού εξοπλισμού.