Η Alpha Copy / Nokia παρουσιάζει το νέο Nokia N97 mini, ένα κινητό τηλέφωνο – υπολογιστής σε μικρότερες διαστάσεις, ο οποίος είναι βασισμένος στο σχεδιασμό του Nokia N97, με πλήρες πληκτρολόγιο.


Nokia_N97_mini_CherryblackΤο τηλέφωνο διαθέτει οθόνη αφής 3,2 ιντσών υψηλής τεχνολογίας με πολλαπλούς αισθητήρες. Ο κάτοχος του νέου Nokia N97 mini μπορεί να δώσει το προσωπικό του στυλ προσαρμόζοντας στην αρχική οθόνη (“home screen”) με widgets, σελιδοδείκτες και συντομεύσεις για τις επαφές του, έτσι ώστε να συνδέεται με τις αγαπημένες του ιστοσελίδες, αλλά και τους φίλους του. Με ένα μόνο άγγιγμα στην οθόνη μπορεί κανείς να μεταφέρει περιεχόμενό γύρω από την αρχική οθόνη.


Ο χρήστης μπορεί να συνδεθεί με τους φίλους του μέσω e-mail με το πλήρες πληκτρολόγιο, να πλοηγηθεί στο Internet και να ενημερωθεί για τις εξελίξεις με τις υψηλής ταχύτητας συνδέσεις WLAN και HSDPA. Με την εφαρμογή Ovi Maps με τον ενσωματωμένο δέκτη A-GPS, την πυξίδα και με την υποστήριξη της υπηρεσίας φωνητικής πλοήγησης μπορεί ο κάτοχος του να βρει τον προορισμό του είτε κινείται με μεταφορικό μέσο, είτε κάνει πεζοπορία. Επιπλέον, διαθέτει εσωτερική δυναμική μνήμη 8GB με δυνατότητα επέκτασης συνολικά έως τα 24GB με κάρτα μνήμης έως 16GB καθώς και καταπληκτική κάμερα 5 megapixel με αυτόματη εστίαση, διπλό φλας LED και οπτικά μέρη Carl Zeiss.


Tο νέο Nokia N97 mini μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα σημεία εξυπηρέτησης Alpha Copy / Nokia Stores, το οποία προσφέρουν τη δυνατότητα στον καταναλωτή να γνωρίσει το σύνολο των προϊόντων Nokia, τις νέες πρωτοποριακές ψηφιακές υπηρεσίες και παράλληλα τον ενημερώνουν για όλα τα κριτήρια επιλογής των προϊόντων που καλύπτουν εξατομικευμένα τις ανάγκες του σε όλες τις κατηγορίες.