Η νέα υπηρεσία BillionaireXchange, εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα και επιτρέπει στους πλούσιους όλου του πλανήτη να δώσουν σε αγοραπωλησία ένα από τα πανάκριβα αντικείμενά τους.


billionairexchange_bannerΗ νέα υπηρεσία, κάτι ανάμεσα στο eBay και τον οίκο Sotheby’s, μεσολάβησε σε πωλήσεις ύψους 180 εκατομμυρίων δολαρίων στη διάρκεια μιας δεκάμηνης δοκιμαστικής περιόδου.


Το BillionaireXchange απαιτεί από τα υποψήφια μέλη του να βεβαιώνουν ότι η περιουσία τους υπερβαίνει τα δύο εκατομμύρια δολάρια. Μέχρι στιγμής έχει εγγράψει 26.000 πολυεκατομμυριούχους από όλο τον κόσμο, καθώς και «σχεδόν μια ντουζίνα» δισεκατομμυριούχους.


Όπως σχολίασε ο συνιδρυτής της εταιρείας Κουίντιν Τόμσον, σε αυτή τη φάση η πλειονότητα των προσφορών προέρχεται από πλούσιους Αμερικανούς.