Στη Scicom μεταβίβασε η Sprider την υποστήριξη του δικτύου των Sprider Stores και των κεντρικών της συστημάτων, στο πλαίσιο βελτίωσης της εξυπηρέτησης των πελατών των Sprider Stores.


scicomΗ υποστήριξη αφορά όλα τα συστήματα των καταστημάτων, τόσο από πλευράς αναβάθμισης λειτουργιών, όσο και υποστήριξης των χρηστών στη σωστή χρήση των καθ’ όλο το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, μαζί με την αναβάθμιση των κεντρικών συστημάτων με πρόσθετες δυνατότητες και λειτουργίες και ταχύτερη ανταπόκριση.


Με υποστήριξη διαδικασιών ενδοδιακινήσεων, ελέγχου διαθεσιμότητας εμπορευμάτων, με ευέλικτο μηχανισμό εκπτώσεων και προσφορών, από το οποίο μπορούν να επωφελούνται οι πελάτες και να ψωνίζουν σε καλύτερες τιμές, με διαδικασίες εκπτωτικών καρτών, κουπονιών δώρων, καρτών μελών για έξτρα μειωμένες τιμές, loyalty cards για συγκέντρωση πόντων και εξαργύρωση με αγορές κ.λ.π.


Το ιδιαίτερα εξειδικευμένο στη Λιανική προσωπικό της Scicom, βρίσκεται σε συνεχή ετοιμότητα να βοηθήσει τους χρήστες των συστημάτων των καταστημάτων, να ξεπεράσουν κάθε τεχνικό θέμα, για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες με ταχύτατους ρυθμούς και σε κάθε πολύπλοκη ή ιδιόμορφη περίπτωση.


Έτσι οι χρήστες των συστημάτων στα καταστήματα, μπορούν να κατανοήσουν καλύτερα τις επιθυμίες του πελάτη και μπορούν να ανταποκριθούν και στην πιο ιδιαίτερη απαίτηση του, αισθανόμενοι ασφαλείς ότι μπορούν να εκτελέσουν και την πλέον πολύπλοκη διαδικασία γρήγορα και ολοκληρωμένα.