Η LAMDA Hellix, Best Regional Data Center Operator 2009 στην Ευρώπη και μέλος του European Union Code of Conduct για Data Centers, συμμετέχει ως Χορηγός στην εσπερίδα Green IT: Ευκαιρία και Πρόκληση.


lamda_hellixΤην εκδήλωση διοργανώνει το Ελληνικό Ινστιτούτο Πληροφορικής (ΕΙΠ) της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ). Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009 στις 17:30 στο Συνεδριακό Κέντρο της ΕΕΔΕ.


Η εσπερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο της φετινής Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ποιότητας και απευθύνεται σε ανώτερα διοικητικά και διευθυντικά στελέχη ελληνικών επιχειρήσεων και δημοσίων οργανισμών, από τους τομείς της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών, καθώς και της Διαχείρισης Περιβάλλοντος.


Σκοπός της εκδήλωσης είναι να παρουσιάσει και να αναλύσει τις κυριότερες πτυχές πρακτικού ενδιαφέροντος, οι οποίες σχετίζονται τόσο με το σχεδιασμό πληροφοριακών κέντρων, τα οποία ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις μιας σύγχρονης περιβαλλοντικής λειτουργίας, όσο και με τη διαχείριση πληροφοριακού υλικού σε ένα σύστημα περιβαλλοντικά ευαίσθητης λειτουργίας.


Ο Γιάννης Νούλης, Διευθυντής του Data Center Integration & Consulting Services Business Unit της LAMDA Hellix, δήλωσε σχετικά: «Η LAMDA Hellix, αποτελεί τον κορυφαίο πάροχο Certified Neutral World-Class Data Center Services στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και λειτουργεί μερικά από τα πλέον «πράσινα» Data Centers στον κόσμο. Η συμμετοχή μας ως Χορηγός στην εσπερίδα Green IT: Ευκαιρία και Πρόκληση αποδεικνύει τη δέσμευσή μας σε ό,τι αφορά στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη μας για την ανάδειξη «green» ενεργειακών προτάσεων που αποσκοπούν στην ευαισθητοποίηση του χώρου της Πληροφορικής στις πράσινες εφαρμογές με απώτερο στόχο τη μείωση ρύπων και την εξοικονόμηση ενέργειας».