Ένα από τα πιο εξωπραγματικά γεγονότα στην ιστορία των video games συνέβη το 1986, όταν η πριγκίπισσα Zelda απήχθη από τη Hyrule, προκαλώντας νέες περιπέτειες στον Link.


NTR_ZeldaST_PS_EURsiteΔυστυχώς για τη Zelda, αυτή η προσπάθεια είχε πραγματοποιηθεί στο παρελθόν πάνω από 12 φορές μέχρι τότε, αφήνοντας την όμως εντελώς έξω από το προσκήνιο, ενώ ο Link διέσχιζε μόνος του σκοτεινούς λαβυρίνθους και αντιμετώπιζε τερατώδεις εχθρούς για να τη σώσει.


BKI_C_Zelda_01_ad KopieΑυτή τη φορά, στη νέα περιπέτεια του Nintendo DS και Nintendo DSi “The Legend of Zelda: Spirit Tracks”, τα πάντα είναι διαφορετικά.
Για πρώτη φορά στην 23χρονη ιστορία της σειράς The Legend of Zelda, η πριγκίπισσα Zelda αφήνει πίσω τα δεσμά και τις δυνάμεις του υπόκοσμου και παίρνει μέρος στη περιπέτεια μαζί με τον Link. Στο The Legend of Zelda: Spirit Tracks, το πνεύμα της Zelda συντροφεύει τον Link σε όλη την προσπάθειά του να σώσει την Hyrule.


BKI_C_Link_zelda_01_ad KopienewΣτο gameplay υπάρχει άμεση αλληλεπίδραση όπως ποτέ άλλοτε, το πνεύμα της Zelda μπορεί να πάρει υπό τον έλεγχό του τους μυθικούς, πανίσχυρους Phantoms, επιτρέποντας στον παίκτη να καθοδηγεί τον Link και τους νέους του συμμάχους, καθώς αντιμετωπίζουν εχθρούς, λύνουν γρίφους και ανακαλύπτουν μυστικά. Επίσης, η Zelda ακολουθεί τον Link σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού του, και με τη σοφία της βοηθά τους παίκτες να ανακαλύψουν νέες περιοχές, περιπέτειες και αντικείμενα. Η ομάδα του Link και της Zelda προσφέρει στους οπαδούς της σειράς νέο πρόσθετο περιεχόμενο και υλικό στο storyline, συμπεριλαμβανομένης μιας βαθύτερης προσέγγισης στην ίδια τη πριγκίπισσα Zelda, ενός από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες video game όλων των εποχών.