Μία πλούσια γκάμα ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών διατίθενται από το www.you.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα τεχνολογίας της Info-Quest, καθώς και τα 72 φυσικά καταστήματα του.


cameraΟ επισκέπτης του www.you.gr έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών Nikon, Sony, Olympus, Panasonic, Canon, Kodak και Aiptek, το μοντέλο φωτογραφικής μηχανής που καλύπτει τις ανάγκες του. Από τις πιο εξελιγμένες μηχανές για τους «χομπίστες» και λάτρεις της φωτογραφίας μέχρι τα πλέον οικονομικά προσιτά μοντέλα και με μεγάλη ποικιλία στα χαρακτηριστικά και το design των φωτογραφικών μηχανών, το U προσφέρει την καλύτερη λύση για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά.


Παράλληλα, ο επισκέπτης του www.you.gr μπορεί να βρει τα κατάλληλα αξεσουάρ για τη φωτογραφική μηχανή του, από θήκες και κάρτες μνήμης μέχρι εξειδικευμένα εξαρτήματα.


Επιλέξτε την καινούρια σας φωτογραφική μηχανή στο www.you.gr ή σε κάποιο από τα καταστήματα του δικτύου U, το εξειδικευμένο προσωπικό των οποίων μπορεί να προτείνει την κατάλληλη φωτογραφική μηχανή για κάθε χρήστη.