Στα 2,95 ευρώ έκλεισε η τιμή της μετοχής

entersoftΜε το δεξί πραγματοποίησε την είσοδο της στην Εναλλακτική Αγορά του Χ.Α.η μετοχή της εταιρείας EnterSoft, η οποία στη πρώτη μέρα διαπραγμάτευσής της, σημείωσε κέρδη 17,06%.

Η έναρξη της διαπραγμάτευσης της μετοχής έγινε στην τιμή των 2,52 ευρώ και έκλεισε στα 2,95 ευρώ.

Ο πρόεδρος του Χ.Α. Σπύρος Καπράλος, σχολιάζοντας στο περιθώριο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της έναρξης διαπραγμάτευσης της EnterSoft, την είσοδο της εταιρείας στην Ε.Ν.Α, τόνισε:

«Θεωρώ ότι, η σημερινή αποτελεί μέρα- σταθμό στην εξέλιξη της Entersoft, ένα ορόσημο για την περαιτέρω ανάπτυξή της, που ελπίζουμε να συμβαδίσει με την επέκταση της Εναλλακτικής Αγοράς σε ακόμα περισσότερες εταιρείες.

Ελπίζω, οι στόχοι της EnterSoft να είναι τόσο υψηλοί, ώστε σύντομα να σας έχουμε προσκεκλημένους στην αίθουσα αυτή, για την είσοδό σας στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών».

Νικολόπουλος: “Μέρα σταθμός για την ανάπτυξη της εταιρείας”

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της εταιρείας, Παντελής Νικολόπουλος, σχολίασε: “Οντως η εισαγωγή της EnterSoft στην Εναλλακτική Αγορά αποτελεί σημαντικό σταθμό για την ανάπτυξη της εταιρείας μας

Η Εναλλακτική Αγορά αποτελεί σημαντικό θεσμό για την ανάπτυξη δυναμικών νέων επιχειρήσεων όπως η EnterSoft που εισάγεται σε λιγότερο από έξι χρόνια από την ίδρυσή της. Θα ήθελα να διαβεβαιώσω και εσάς αλλά και τους μετόχους μας ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος να επιδιώκουμε την ανάπτυξη της εταιρείας μας και βέβαια την εισαγωγή της στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου”.