Στην κουζίνα ολοταχώς

_nin3812_retouche_lowresΤο «Cooking Guide» αποκλειστικά για το Nintendo DS, προσφέρει σύντομες, γευστικές συνταγές για όλα τα γούστα, επιτρέποντας στον καθένα να γίνει… σεφ!

Το Nintendo DS αποκτά ένα καινοτόμο λογισμικό στη βιβλιοθήκη του και προσφέρει μια νέα χρηστική λειτουργία. Ο ομιλών οδηγός μαγειρικής παρέχει την δυνατότητα, με απλά βήματα και μέσα σε σύντομο χρόνο, ο καθένας μας να μαγειρέψει γευστικά πιάτα.

Εκτός από την εκτέλεση της κάθε συνταγής μπορεί να βοηθήσει στην οργάνωση των αγορών από το σούπερ μάρκετ, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα ψώνια που θα χρειαστείτε για την προετοιμασία ενός φαγητού ή και ενός ολόκληρου γεύματος με ορεκτικά, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο. Η ποικιλία των συνταγών από την τοπική και διεθνή κουζίνα εγγυάται πως θα σας δώσει γευστικές ιδέες για το καθημερινό ή γιορτινό τραπέζι.

Πάνω από 250 συνταγές μαγειρικής από διαφορετικά έθνη (συμπεριλαμβανομένων 10 συνταγών από την Ελλάδα) σας περιμένουν, ενώ για να διατηρήσετε και τη σιλουέτα σας υπάρχει μέτρηση θερμίδων κάθε μερίδας και δυνατότητα αναζήτησης γευμάτων στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής. Το «Cooking Guide» λειτουργεί με φωνητικές εντολές, ώστε να μπορείτε να το αφήσετε στον πάγκο τις κουζίνας χωρίς να χρειαστεί να το αγγίξετε (δεν θα λερώνεται συνεχώς όπως ένα βιβλίο μαγειρικής!).

Αναλυτικά βίντεο παρουσιάζουν τους σωστούς τρόπους δραστηριοτήτων: όπως το πως πρέπει να κόβουμε ένα κρεμμύδι μέχρι πως κόβουμε λαχανικά με την ταχύτητα των σεφ. Απαιτείται απλή γνώση αγγλικών (αν και οι φωτογραφίες και τα επεξηγηματικά videos βοηθούν πάρα πολύ).

Επιστροφή λοιπόν στο σπιτικό φαγητό, εύκολα και γρήγορα με το Nintendo DS και το νέο οδηγό μαγειρικής του. To λογισμικό ανήκει στην σειρά Touch! Generations και προσφέρεται σε ειδική τιμή λιανικής 29.99 €. Σε περίπτωση, μάλιστα, που δεν έχετε αποκτήσει ακόμα έναν Nintendo DS Lite, 3 νέα χρώματα κυκλοφόρησαν προκειμένου να καλύψουν το γούστο σας.

ΣΥΣΤΗΜΑ

Nintendo DS

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΓΡΑΦΙΚΑ: 8,5

ΗΧΟΣ: 8

GAMEPLAY: 9,5

ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ: 9,5

ΣΥΝΟΛΙΚΑ: 9

ΔΙΑΘΕΣΗ

Nortec