Στο παιχνίδι διαμορφώνετε το δικό σας ζωολογικό κήπο με περίπου 100 ζώα, ενώ περιλαμβάνει το Animal Creator Tool για δημιουργία και εκπαιδευτικό περιεχόμενο από το National Geographic.


world of zoo DSΣτη συσκευασία κάθε τίτλου World of Zoo για το Wii ή το Nintendo DS θα περιλαμβάνεται και ένα δωρεάν εισιτήριο για επίσκεψη στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Περισσότερες πληροφορίες για την ενέργεια World of Zoo-Αττικό Ζωολογικό Πάρκο μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω link: http://www.nintendo.gr/el-gr/News.aspx?ElementID=5f63baa9-9088-4117-97ac-e78466370a9f


Το World of Zoo ωθεί τα παιδιά και τους λάτρεις των ζώων κάθε ηλικίας να εξασκήσουν τη δημιουργικότητά τους και τους ενθαρρύνει να εξερευνήσουν το ζωολογικό κήπο με τρόπο που μόνο αυτοί θα μπορούσαν να φανταστούν, από τη φροντίδα των αγαπημένων τους άγριων ζώων, μέχρι τη δημιουργία των δικών τους εκθέσεων και την ευχάριστη εκμάθηση πληροφοριών για κάθε ζώο από τη National Geographic.


“Αυτό που κάνει το World of Zoo ξεχωριστό, είναι η αλληλεπίδραση που καλείστε να έχετε με τα πιο φανταστικά ζώα του κόσμου, που σε συνδυασμό με την ποικιλία εργαλείων επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργήσουν και να προσαρμόσουν τα δικά τους μοναδικά ζώα και περιβάλλοντα ζωολογικών κήπων,” λέει ο Randy Shoemaker, αντιπρόεδρος και υπεύθυνος παγκοσμίως για το brand management της THQ. “Οι παίκτες θα ανακαλύψουν ποια φαγητά αρέσουν στα αγαπημένα τους ζώα, τις αγαπημένες τους δραστηριότητες, τη συμπεριφορά τους, ενώ ταυτόχρονα θα μαθαίνουν ενδιαφέροντα στοιχεία για το καθένα. Οι λάτρεις των ζώων κάθε ηλικίας και οι γονείς πρόκειται να εκτιμήσουν και τις πληροφορίες για το κάθε ζώο που διατίθενται από τη National Geographic.”


world_of_zoo_profilelargeΠρόκειται για ένα παιχνίδι που φέρνει την οικογένεια κοντά και δίνει τη δυνατότητα να φροντίσουν και να παίξουν με τα αγαπημένα τους ζώα. Έχοντας σχεδόν 100 διαφορετικά ζώα, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με πολλά διαφορετικά είδη ζώων. Το εργαλείο Animal Creator επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργήσουν ζώα και τους δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσουν το καθένα από αυτά. Οι παίκτες θα μπορούν και να μαθαίνουν για τα αγαπημένα τους ζώα μέσα από τις κάρτες που υπάρχουν στο παιχνίδια από τη National Geographic. Κάθε ζώο είναι μοναδικό κι έχει τη δική του συμπεριφορά και τις δικές του συνήθειες. Το κατά πόσον οι παίκτες θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους και θα τα κάνουν να είναι χαρούμενα, εξαρτάται από τους ίδιους.


world-of-zooΤο World of Zoo αναπτύχθηκε από την Blue Fang, δημιουργό της επιτυχημένης σειράς Zoo Tycoon®. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το http://www.nintendo.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=cbc70b97-277e-40ef-949d-ef21cd22fb65