Η Electronic Arts Hellas και το Metropolis διοργανώνουν την Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2009, στις 18:00, στο Metropolis (Πανεπιστημίου 54) Brutal Legend party σε συνεργασία με τους Rotting Christ.


e-brutalΟι δυναμικοί Rotting Christ είναι και η η μοναδική ελληνική μπάντα που συμμετέχει στο soundtrack του παιχνιδιού της Electronic Arts, Brutal Legend.


Οι φίλοι που θα επισκεφθούν θα έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά τα μέλη του συγκροτήματος, να ακούσουν για πρώτη φορά τα νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια των Rotting Christ, να δοκιμάσουν το παιχνίδι Brutal Legend και να κερδίσουν πλούσια δώρα.


To σενάριο του Brutal Legend ξεκινά μετά από ένα ατύχημα στη σκηνή που παθαίνει ο Eddie Riggs, όταν λιποθυμά και μεταφέρεται σε ένα κόσμο όπου όλα τα εξώφυλλα των δίσκων heavy metal που ξέρει ζωντανεύουν. Εκεί, ο σατανικός αυτοκράτορας Doviculus και ο δαιμονικός στρατός του «The Tainted Coil» έχουν σκλαβώσει τους εναπομείναντες ανθρώπους. Η αντίσταση, με αρχηγούς τον Lars Halford και την αδελφή του Lita, αλλά και τη μυστηριώδη Ophelia χρειάζεται απελπισμένα κάποιον ηγέτη.


Πρόκειται για έναν ανοικτό κόσμο σαν κανέναν άλλο, εμπνευσμένος από τα καλύτερα εξώφυλλα δίσκων αλλά και τους στίχους που έχει να παραθέσει το Heavy Metal. Θρύλοι της σκηνής και της οθόνης παρελαύνουν, με την φωνή του Jack Black ως Eddie Riggs αλλά και των Rob Halford των θρυλικών Judas Priest, της Rita Ford, του Lemmy Kilmister και πολλών άλλων το Brütal Legend θα σας αφήσει άφωνους.


Κύριο χαρακτηριστικό του Brütal Legend είναι η μουσική του όπου συμπεριλαμβάνονται μερικά από τα πιο δημοφιλή τραγούδια που έχουν γραφτεί ποτέ στην ιστορία του Heavy Metal και του Hard Rock. Γνωστός για το βάθος που δίνει στους χαρακτήρες που δημιουργεί ο Tim Schafer, είναι ένας από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στη βιομηχανία του gaming, ενώ έχει δημιουργήσει τίτλους όπως τα Full Throttle, Grim Fandango και PsychoNauts.