Η εταιρεία Aventurine Α.Ε. ανακοίνωσε ότι το Darkfall, το μεγαλύτερο Online παιχνίδι ρόλων στην Ελλάδα, ανακηρύχθηκε από το MMORPG.com ως το πιο ενδιαφέρον διαδικτυακό παιχνίδι ρόλων για το 2009.


darkfallHuman2Στο σχετικό αφιέρωμα, ο συντάκτης του site Jon Wood παρέθεσε ένα Top 5 με τα πιο ενδιαφέροντα MMORPG της χρονιάς, κάνοντας λόγο για τον “Πολυετή αγώνα της ανεξάρτητης προγραμματιστικής εταιρείας Aventurine”. Αναφέρει επίσης χαρακτηριστικά ότι “Το Darkfall είναι sandbox game” (σ.σ. δηλαδή δίνει πλήρη ελευθερία στον χρήση) κι ότι “Έχει ελεύθερες μάχες PvP” (παίκτης εναντίον παίκτη) σε όλο τον κόσμο του. Επιπλέον, τόνισε ότι «δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε μια κυκλοφορία στην πρόσφατη ιστορία που να μπορεί να ανταγωνιστεί το Darkfall σε επίπεδο ενδιαφέροντος»


Αυτή είναι μία από τις πολλές σημαντικές διακρίσεις για την μέχρι τώρα πορεία του παιχνιδιού, το οποίο έχει αποσπάσει πολλές φορές τον τίτλο του πιο αναμενόμενου online παιχνιδιού πριν κυκλοφορήσει. Στο Top 5 του άρθρου, η λίστα με τα βραβευμένα MMORPG έχει ως εξής:


darkfall061)Darkfall
2)Free Realms
3)Champions Online
4)Runes of Magic
5)The Chronicles of Spellborn


Το MMORPG.com είναι το μεγαλύτερο ενημερωτικό game site για τα online παιχνίδια ρόλων παγκοσμίως. Το Darkfall είναι το μεγαλύτερο video game που έχει παραχθεί ποτέ στην Ελλάδα. Είναι ένα παγκόσμιο προϊόν το οποίο κυκλοφορεί σε περισσότερες από 120 χώρες στον κόσμο και θεωρείται ένα από τα καλύτερα online παιχνίδια στην πολύ ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά των videogames. Το Darkfall Online είναι ένα παιχνίδι φαντασίας τύπου MMORPG, όπου μπορούν να συμμετάσχουν πολλαπλοί χρήστες με διάφορους χαρακτήρες, σε ένα εντυπωσιακό real-time σύστημα μάχης. Ηρωικές μάχες, εχθροπραξίες ανάμεσα σε φυλές και χτίσιμο αυτοκρατοριών, διαδραματίζονται σε έναν τεράστιο και μοναδικό φανταστικό κόσμο.


DarkfallΤο Darkfall συνδυάζει το παίξιμο ρόλων, τη δράση και τη στρατηγική. Είναι σχεδιασμένο ώστε να αναπαράγει έντονα ρεαλιστικές και ζωντανές μάχες σε έναν εικονικό κόσμο για μια εμπειρία που απορροφά τον παίκτη. Ο στόχος του Darkfall είναι να δώσει στους παίκτες του μια διασκεδαστική πρόκληση μέσα σε ένα τεράστιο εικονικό κόσμο.