H OTEGLOBE αναβαθμίζει την υπηρεσία Εthernet, προσφέροντας πλέον δύο διακριτές λύσεις, την Ethernet VPN και την Ethernet Transport και περισσότερες επιλογές ταχυτήτων από 1Mbps έως και 10Gbps.


oteglobeΕγχώριοι και διεθνείς τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι, αλλά και πολυεθνικές εταιρείες έχουν πλέον τη δυνατότητα να επιλέξουν υπηρεσίες Ethernet προσαρμοσμένες στις εξειδικευμένες ανάγκες τους.


Το Ethernet αποτελεί βασικό πρωτόκολλο μετάδοσης στα δίκτυα τηλεπικοινωνιών και αξιοποιείται από τους σημαντικότερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους διεθνώς. Η Υπηρεσία Ethernet Transport της OTEGLOBE εξυπηρετεί σύνθετες ανάγκες διεθνούς τηλεπικοινωνιακής κίνησης μεταξύ 2 κόμβων (Point to Point), ενώ η Εthernet VPN (Virtual Private Network) για τη σύνδεση 2 ή περισσότερων σημείων (Point to MultiPoint).


Οι εν λόγω υπηρεσίες υλοποιούνται πάνω από τα ιδιόκτητα διεθνή δίκτυα οπτικών ινών της OTEGLOBE, κάνοντας χρήση των ήδη δοκιμασμένων και αξιόπιστων τεχνολογιών MPLS και SDH.


Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα των αναβαθμισμένων υπηρεσιών Ethernet είναι οι ταχύτεροι χρόνοι αναβάθμισης, η ευελιξία και η ευκολία διασύνδεσης, καθώς και η αυξημένη ασφάλεια δεδομένων, πάντοτε σε συνδυασμό με την υψηλή διαθεσιμότητα και αξιοπιστία των δικτύων της OTEGLOBE.


Οι υπηρεσίες Εthernet είναι διαθέσιμες από την OTEGLOBE στα μεγαλύτερα επιχειρηματικά και τηλεπικοινωνιακά κέντρα της Νοτιοανατολικής και Δυτικής Ευρώπης.