Με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ), το κατάστημα Electro World στη Λεωφ. Συγγρού γιόρτασε τα γενέθλιά του κάνοντας ορθοπεταλιές κάτω από τo ναό της Ακρόπολης.


electroworldΜε κεντρικό μήνυμα «Πάρε το ποδήλατό σου και έλα!!!», η αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών ELECTRO WORLD του κορυφαίου ομίλου DSGi, γιόρτασε διοργανώνοντας ανοιχτή ποδηλατοδρομία για αθλητές και πολλούς φίλους με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ).


Ο γνωστός ηθοποιός Δημήτρης Βλάχος και η Miss Young 2009 Κατερίνα Σκουρλή βρίσκονταν στην αρχή της πεζοδρομημένης Διονυσίου Αρεοπαγίτου, όπου υποδέχτηκαν θερμά τους ποδηλάτες. Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ΕΟΠ κ. Θανάσης Τερζής μαζί με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου Αθηναίων κ. Νικόλαο Βαφειάδη έδωσαν την εκκίνηση της ποδηλατοδρομίας και οι ποδηλάτες κατηφόρισαν τη Λεωφ. Συγγρού, έχοντας σαν “γραμμή τερματισμού” το κατάστημα ELECTRO WORLD.


Εκεί, ο χαμογελαστός Δημήτρης και η γλυκιά Κατερίνα παρουσίασαν την εκδήλωση όπου, χάρη στην αμεσότητα και το χιούμορ τους, κατά-διασκέδασαν όλοι! Και, όπως είχαν υποσχεθεί, κλήρωσαν απίθανα ipod και Sony ψηφιακές μηχανές για τους τυχερούς! Ο πρόεδρος της ΕΟΠ κ. Θανάσης Τερζής, ο Διευθύνων Σύμβουλος της DSGi κ. Chris Matthews και ο marketing director του ομίλου DSGi κ. Γιώργος Καράμπελας απένειμαν διπλώματα συμμετοχής και πρόσφεραν αναμνηστικά δώρα σε όλους όσοι έλαβαν μέρος στη ποδηλατοδρομία.


Όσοι παρευρέθησαν στο πάρτι δεν σταμάτησαν λεπτό να είναι ενθουσιώδεις και …ενθουσιασμένοι, αφού η συμμετοχή τους στην ποδηλατοδρομία της ELECTRO WORLD αποτελεί σπουδαίο βήμα προς την ελπίδα ότι και η Αθήνα μας σύντομα θα αποτελεί ασφαλή και φιλόξενο τόπο για ποδηλατοβόλτες! Πλαισιωμένοι από γέλια και χαμόγελα, κέφι και ζωντάνια, άνθρωποι και ποδήλατα έγιναν μία μεγάλη αγκαλιά εκτοξεύοντας πράσινη θετική ενέργεια σε όλη την πόλη!


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Αθηναίων, κ. Νικόλαος Βαφειάδης, ο πρόεδρος της ΕΟΠ κ. Θανάσης Τερζής, ο κ. Διονύσης Λιατσής, Γραμματέας της ΕΟΠ, ο κ. Βλαδίμηρος Πέτσας, Διευθυντής της ΕΟΠ, η κα Έλενα Κουντουρά, η γνωστή δημοσιογράφος κα Ζέτα Θεοδωρακοπούλου κ.α.