Η Mellon Technologies παρουσιάζει στην Ελλάδα την πρώτη στον κόσμο διασύνδεση Skype και Asterisk, η οποία καθίσταται εφικτή μέσα από τη χρήση της εξειδικευμένης σουίτας uCI της Altitude Software.


phone_pcH Altitude Software, την οποία εκπροσωπεί στην Ελλάδα και τις χώρες που έχει παρουσία η Mellon Technologies, ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του Skype μέσα από την πλατφόρμα Altitude IP Contact Center -της επιτυχημένης σουίτας λογισμικού για contact centers. Το vBox είναι η λύση τηλεφωνικού κέντρου που ανέπτυξε η Altitude Software βασισμένη στο open source λογισμικό Asterisk.


Η διασύνδεση αυτή, θα επιτρέψει στους πελάτες της Mellon Technologies να αποκτήσουν πρόσβαση στους 480 εκατομμύρια χρήστες του Skype σε όλο τον κόσμο, προσθέτοντας το Skype στην πλατφόρμα Altitude uCI του contact center τους, ως ένα νέο κανάλι επικοινωνίας. Μέσα από τις νέες λειτουργίες του Skype for vBox, η επιχείρηση θα μπορεί να δημιουργεί μεμονωμένους αριθμούς κλήσης χωρίς χρέωση και να παρέχει αποτελεσματική υποστήριξη και εξυπηρέτηση στους πελάτες που καλούν το contact center μέσω skype.


Η αυξανόμενη απήχηση των διαδικτυακών μέσων επικοινωνίας, αποτελεί μια τάση που δεν θα πρέπει να παραβλέψουν οι εταιρείες που θέλουν να προσφέρουν στους πελάτες τους πραγματικά ολοκληρωμένη επικοινωνία. Η ευκολία και το χαμηλό κόστος της επικοινωνίας με το contact center μιας επιχείρησης μέσω του Skype, από οποιοδήποτε Skype client, θα προσελκύσει σίγουρα πολλούς χρήστες. Η ικανότητα δρομολόγησης και διαχείρισης αυτών των κλήσεων εντός της επιχείρησης θα προσελκύσει σίγουρα πολλές επιχειρήσεις.» σχολίασε ο Νίκος Κούνουπας, Product Unit Manager της Mellon Technologies.